Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
Hilmi Işıkören

1997 – 2001 Re/max Türkiye, 2001 – 2005 Century 21 Türkiye ve son olarak 2005 -2010 Realty World Türkiye'nin Genel Müdürü olarak 13 yıllık tecrübesiyle sektörün bu anlamda tek ismi olan Hilmi Işıkören farklılaşmak ve büyümek isteyen emlak ofisi ve çalışanlarına özel benzersiz recruiting, eğitim ve koçluk programları sunmaktadır. Işıkören aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezinde de eğitimler vermektedir.
 
İş Kariyeri
 
1988 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra 1989 yılında profesyonel yöneticilik kariyerine başlayan Hilmi Işıkören, Amerika’da aldığı çeşitli eğitimler sonrasında 1997 yılında Re/max Türkiye’nin franchise direktörü olarak gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. 1999 yılına kadar franchise direktörlüğü dahil olmak üzere 4 yıl boyunca Re/max Türkiye’ye bağlı franchise ofislerinin geliştirme faaliyetlerini yönetti. Sektöre birçok ofis sahibi ve danışman kazandırdı, bazılarına özel eğitimler ve danışmanlıklar vererek büyümelerini sağladı.
 
2001 – 2005 yılları arasında Century 21 Türkiye’nin Genel Müdürü olarak ülke genelinde yüzlerce ofis açtı, çok sayıda ofis sahibi ve danışmanının gelişimine yön verdi. Görev yaptığı dönemde, uluslararası devre tatil değişim şirketi RCI ile yaptığı işbirliği ile Century 21 ofislerinden alışveriş eden tüm müşterilere dünyanın her yerinde ücretsiz 1 hafta tatil hediyesi programını başlatarak sektörde bir ilki gerçekleştirdi. İstanbul’daki yalılarla ilgili ofisler arasında b

 
 
  • Kategorim Emlak
  • Cinsiyetim Erkek
  • Eğitimim Üniversite
  • Mesleğim Yönetim
  • Yaşadığım Ülke Türkiye
  • Yaşadığım Şehir İstanbul
  • Web Sitem http://www.isinizeozelmentor.com
Toplam blog
: 11
: 1154
Kayıt tarihi
: 22.06.06