Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
Pari

1984 İstanbul doğumluyum. “En büyük icat” olarak nitelendirdiğim fotoğraf makinesiyle 8 yaşında tanıştım. O günden üniversiteye fotoğraf okumaya gidene kadar hobi olarak ilgilendiğim süreçte Namibia, Güney Afrika Cumhuriyeti, İtalya, İspanya, Yunanistan, Arjantin, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, İngiltere, İsviçre, Fransa, Mısır, Hırvatistan gibi değişik ülkeleri ziyaret ederek fotoğraf çektim. Çeşitli dergilerde yazı ve fotoğraflarım yayınlandı.

Eyüboğlu Koleji’nde Uluslararası Bakalorya Programı Fen bölümünü başarıyla tamamlayarak mezun oldum. Aynı zamanda 2002’de Uluslararası Okullar Konseyi-CIS tarafından da Uluslararası Anlayış ödülünü kazandım.

Üniversite eğitimimi Amerika’da Rochester Institute of Technology’de -ki bu okul dünyanın en iyi fotoğraf okulu olarak kabul edilmekte- fotoğraf bölümünde çeşitli burslarla ve Amerika çapında ödüllere layık görülerek tamamladım.

Ödüllerimden bazıları;

· Kodak Portfolyo Ödülü (Bölümde okul çapında en iyi fotoğraf çalışmalarına sahip olan kişiye veriliyor),

· Ernie Anastos Hellenic Times Scholarship Ödülü (yılda bir kez Amerika çapında bir öğrenciye veriliyor),

· ADDYS AWARD ÖDÜLÜ (En iyi reklam kampanyası çalışmalarına cok az sayıda ve oldukça prestijli kabul edilen ödül veren, Amerika’nın en büyük reklam ajanslarından biri...)

Şu anda New York’ta yaşıyor ve çalışıyorum.

 
 
  • Kategorim Yurtdışı Eğitim
  • Cinsiyetim Erkek
  • Eğitimim Üniversite
  • Mesleğim Fotoğrafçılık
  • Yaşadığım Ülke A.B.D
  • Web Sitem www.paridukovic.com
Toplam blog
: 1
: 1957
Kayıt tarihi
: 26.07.06