Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '18

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Buca Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederiz

Buca Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederiz
 

salih arıkan


7-14 Ocak görme engelliler haftası nedeniyle tarafımıza mektup göndermiş. Sağ olsun. Bizim istediğimiz nedir. Biz bu gün ve haftaların toplumda tartışılması ve kamuoyu oluşturulması. Merkezi ve yerel yönetimler dernekler sendikalar. Tüm kent sakinleri konuya ilgi duyar ve tartışırsa çözüm için bir fırsat olur.

Biz tüm alanların erişilebilir olmasını istiyoruz. Binaların kentin toplu taşıma ve tüm hizmetlerin erişilebilir olmasını istiyoruz. Başta beyaz baston olmak üzere tüm ortez protez ve ilaçların devlet tarafından karşılanması ve engellilerin ele güne karşı muhtaç duruma düşmemesini istiyoruz. Çalışabilen arkadaşlarımıza iş verilerek toplumda çalışan ve üreten bireyler olmasını istiyoruz. Ön yargıların azaldığı engellilerin aciz gösterilmeye çalışılmasının önüne geçilmesini istiyoruz. Tüm politikalar ve hizmetlerin evrensel tasarım gereği engellilerinde unutulmadığı çalışmalar olmasını istiyoruz.

Makul uyumlulaştırmalar. Ben kitabı e-kitap sesli kitap ve kabartma kitap seçenekleriyle okurum sizler de mürekkep baskılı eserleri okursunuz. Biz filmleri ve sanat eserlerini sesli betimlemeyle izleriz sizlerde ekrandan birbirimizden farklıyız ama aciz ve ibretlik değiliz duyarlı olan kişi ve kurumları tebrik ediyorum.

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..