Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy’un Amerika Serüveni

Çağatay Ulusoy’un Amerika Serüveni
 

Aylardır Çağatay Ulusoy cephesinden ses bekleyen sevenleri için biraz da eğlenceli Çağatay’ı yazmak lazım. Çağatay Ulusoy, düşününce çok kısa sürede, unutulmazlara imza atarak yükseliyor. Amaç ve gelinecek nokta zirve olunca da bazı sıkıntılar yaratmıyor değil.

Oyuncu her sene kendini yeniden inşa ederek bu yolda yürümekte.

 Durum bu noktaya gelince de bazı özveriler gerektirir. Çağatay Ulusoy da bunların farkında ve yolunda yürürken disipline oldu. 3 aydır Amerika da gerek dil, gerek ise oyunculuk eğitimi alan oyuncu nerede yaşıyor ne zaman dizi başlayacak gibi sorular sıklıkla önümüze geliyor.

Seyirciler de haklı!

Bir gördüm, bir kayboldu mantığı ile bir sanatçı takip edilemez.  3 aydır Amerika’da yaşayan Çağatay Ulusoy, 4 ay için bir ev kiralamayı uygun bulmuş. Evin kirası 580 bin TL (4 ay için). Los Angeles'ta aylık kirası 35 bin dolarlık (yaklaşık 135 bin TL) 3 oda 1 salon havuzlu dubleks villa kiralayan ünlü oyuncu, 4 aylık kirayı da peşin ödedi. Hollywood starı olmak için büyük bir özveriyle çalışan Çağatay Ulusoy'un cebinden sadece konaklama için toplam 150 bin dolar (580 bin TL) çıktığı öğrenildi. 

 Dil öğrenmekten ve kişisel gelişimi için harcadığı eğitim süreçlerinden arta kalan vakitlerinde; balık tutuyor, kaykay kayıyor, yürüyüş yapıyor…

Şimdi Türkiye’de bunları yapabilir miydi bir düşünün.

Balık tutmaya gitse peşinde bir dolu gazeteci, gizli gizli yapayım dese bir sürü paparazzi ve teleobjektif altında balık tutma keyfini sürerdi. Yürüyüşe çıksa arkasında bir ordu, kaykay yaparken kazara düşse gazeteye manşet, bisiklette dengesi bozulsa alay konusu… çok sıkıcı değil mi?

Çağatay Ulusoy da bunları Los Angeles’da yapıyor. Henüz yüzünün Amerika’da sıklıkla tanınmamasının avantajını kullanıyor. Tabi hep yürümüyor arada bir araca binmesi lazım, onun içinde Wrangler Rubicon  markasını seçmiş, günlüğü 100 dolardan (387 Tl) de araç için harcıyor. Bu 4 çekerli arazi arabası Çağatay’ın sıklıkla ruhunu dinlendirmeye çalıştığının da işareti sayılabilir.

Kendisi de eski bir oyuncu, aileden sektörde olan ve oyuncu koçluğu yapan Lori Lively ile de çalışarak, disipline bir hayat süren Çağatay Ulusoy ekranlara bir dönecek ki şaşkınlıktan küçük dilimizi yutacağız.

Genç oyuncu sektörün gelip geçici yüzlerinden biri olmadığını bu özveri ile de herkese kanıtlamış oluyor. Yol açık olsun genç star!

Hayatta gelip-geçici olmamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..