Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Cansu Dere ve Vahide Perçin ''Anne'' ile geliyor!

Cansu Dere ve Vahide Perçin ''Anne'' ile geliyor!
 

Eylül ayına girmiş olmamız televizyon dünyasında da hareketli günlerin olacağını bizlere müjdeliyor. Bu durumu kanıtlar nitelikteki haberleri ve tanıtımları birçok kanalda görmekteyiz. Ulusal kanallarımızın birçoğu yeni sezonda başlayacak ya da yeni bir sezonu karşılayacak olan yapımlarının ilk görüntülerini seyirci ile paylaşıyor. Meraklı takipçileri fazlasıyla cezbeden bu durum sayesinde sosyal medyanın sık sık bu tür haberler ve tartışmalar ile dolup taştığını görüyoruz.

Bu tanıtımlar arasında yeni olarak ekranlara gelecek yapımların daha da büyük bir heyecan yarattığını fark ettim. Bahsi geçen bu tanıtımların birçoğu dün gece Star tarafından yayınlandı. Paramparça, Kara Sevda, Kiralık Aşk ve Yüksek Sosyete gibi dizilerinin tanıtımlarını yayınlayan kanal, yeni sezon bombalarını da ayrıca sıraladı.

Bu bombalar arasında Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın yer aldığı dizinin yanı sıra, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'lü Cesur ve Güzel de yerini aldı. Bir de daha önce konusu geçen ve başrolünde Cansu Dere'nin olduğunu yazdığımız dizi ile ilgili ilk resmi açıklama geldi.

Anne ismini taşıyacak yapımda son olarak Muhteşem Yüzyıl'da gördüğümüz Cansu Dere, son olarak Göç Zamanı'nda gördüğümüz Vahide Perçin(Gördüm) ve Kocamın Ailesi'nden aşina olduğumuz minik yıldız Beren Gökyıldız yer alıyor.

Muhtemel bizleri bol entrikalı, acılı, anne ve kızının içerisinde yer aldığı sıkıntılı hayatı anlatacak olan bir yapım bekliyor. Bunun kokusu isimlerden dahi kolayca alınabiliyor. Bir de malum dizi sektörünün düşündüğümüzde, bundan güzel bir konu bulunamaz yani.

Sonuç olarak Star'ın bu sene işini çok ciddiye aldığını söylemek gerekiyor. Tüm dizilere yeni sezonda başarılar diliyorum. 

Tabi ki ''Anne'' dizisine de.

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..