Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Babam Sınıfta kaldı 12'den vurdu ! | Cem Davran'ı özlemişiz !

Babam Sınıfta kaldı 12'den vurdu ! | Cem Davran'ı özlemişiz !
 

Efendim bildiğiniz üzere yaz ekranı bu sene pek dolu değil.. Yani eski yazlara oranla değil.. Yarışmaların ağırlıkta olduğu, dizilerin arka planda olduğu bir dönem geçiriyoruz..

Dün gece Fox'un yeni dizisi Babam Sınıfta Kaldı'ya denk geldim.. Açıkçası tam anlamıyla izlemediğim için pek bir fikrim yoktu.. Sonunda dün baştan sona izledim ve dizi hoşuma gitmedi değil.. Değişik karakterler, iyi bir senaryo ve iyi bir ekip..

Gani Müjde'nin senaristliğinde, Selim Aydoğdu yapımcılığında ve Kartal Çidamlı yönetmenliğindeki dizinin başrollerinde Cem Davran ve Melis Tüzüngüç var.. Üniversiteyi kazanmış bir kızı olan babanın yıllar sonra öğrenci affıyla okumaya devam etmesi ve kızıyla aynı okula hatta aynı sınıfa düşmelerini konu alıyor..

Dizide ayrıca haber spikerliğinden tanıdığımız Defne Samyeli, CNN Türk ve Star'da yaptığı programlardan ve Posta gazetesi TV yazarlığından tanıdığımız Mesut Yar, yılların oyuncusu Halit Akçatepe ve Ani İpekkaya ; son dönemlerin internet fenomenlerinden Ali Biçim ve bir çok genç oyuncunun da yer aldığını hatırlatalım..

7 Temmuz'da başlayan ve pazar günü 3. bölümü yayınlanacak dizinin ilk 2 bölüm reytingleri de gayet iyi.. İlk bölümüyle AB'de 3. totalde 2. , 2.bölümüyle de AB'de 1. totalde 3. oldu.. İyi gidiyor her şey yani..

Defne Samyeli ve Mesut Yar gerçekten ilginç bir tat katmışlar ve hiç sırıtmıyorlar.. Ama benim en büyük parantezim Cem Davran için.. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Ruhsar'ın Mazhar'ı, Kahpe Bizans'ın Yetişbey'i bu diziyle güzel bir dönüş yaptı.. Saçlar kırlaşsa da, yıllar geçse de mimikler aynı, tepkiler hala çok yerinde ve oyunculuk gayet doğal.. O yüzden özlemişiz diyorum ya..

Ayrıca Ali Biçim'in de ilginç bir tip çıkardığını eklemeden geçemeyeceğim.. Başta itici gibi gelse de sonradan alışıyorsunuz.. Rol için biçilmiş kaftan olmuş yani..

Yaz sezonun en güzel dizisi sayılabilecek olan Babam Sınıfta Kaldı'ya yolculuğunda başarılar diliyorum.. Şansları ve reytingleri bol olsun..

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..