Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '18

 
Kategori
TV Programları
 

Dönem Dizilerinde Başarısını Kanıtlayan Birol Güven’den Yeni Bir Dönem Dizisi Geliyor

Dönem Dizilerinde Başarısını Kanıtlayan Birol Güven’den Yeni Bir Dönem Dizisi Geliyor
 

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Oyuncularından İlk Kareler


   Seksenler, Doksanlar gibi başarılı dönem dizilerinde imzası bulunan Senarist ve Yapımcı Birol Güven, şu sıralar yeni bir dönem dizisini ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

    Başrollerini Burcu Kara, Deniz Celiloğlu, Murat Kılıç, Caner Nalbantoğlu, Yeliz Kuvancı, Ege Aydan, Hakan Yılmaz ve Açelya Akkoyun’un paylaşacağı dizinin senaryosu Seksenler ve Doksanlar dizilerinin de senaryolarında önemli rol oynayan güçlü kalem Murat Aras’a ait. Yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu’nun yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği projenin ilk fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve Birol Güven çekimlerin başladığını ve dizinin Show Tv’de yayınlanacağını sosyal medya hesaplarından bizzat  duyurdu.

   Kostümlerinden, çekimlerin yapıldığı plato ve mekanlara, oyuncu performanslarından, devamlılığa, repliklerden, makyaja kadar titiz bir çalışma gerektiren dönem dizileri izleyici tarafından oldukça ilgi görüyor bu yüzden projenin hatırı sayılır derecede bekleyenleri var.

   Eski Türkiye’nin komşuluklarını, arkadaşlıklarını, saf ve temiz aşklarını tatlı bir dille yeni nesile anlatmayı, eski nesile hatırlatmayı hedefleyen “Keşke Hiç Büyümeseydik”  in hazırlıkları tüm hızla sürerken, dizinin Eylül ayında yani yeni sezonda yayına girmesi planlanıyor. Tüm ekibe şimdiden başarılar dileriz.

 

SİBEL YILMAZ

(Haber ve yorum bizzat şahsıma aittir kaynak gösterilmeden paylaşılamaz.)

 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..