- Kategori
- Futbol
Eskişehir'de uzaylıları direkler kurtardı!

DİREKLERİN GÖZÜ KÖR OLSUN!
Uzaylıları direkler kurtardı!
Ne alaka diyenler olabilir…
Olur, olur, eğer siz Eskişehir-Galatasaray maçını izlemişseniz, son dakikalardaki Eskişehirspor’un direklerden dönen topunu gördüyseniz, benim bu tespitime hak verirsiniz.
Uzaylı nereden çıktı diyorsanız, geçen hafta sonu, pardon bu hafta başı oynanan Galatasaray-Orduspor maçından sonra atılan gazete manşetlerini bir hatırlayın.
Birçok gazetenin ortak manşeti neydi?
Bunlar uzaylı!..
Uzaylılar ama ayakları yere yakın olduğundan olsa gerek, Eskişehir’de bizim uzaylıları kale direkleri kurtardı!
Akşam oynanan futbolu gördükten sonra şu kanıya vardım. Bu maç en az beşlik olmalıydı!
Ancak, karada yaşayan ve dünyalı olmakla övünen Eskişehirsporlular, maalesef direkleri geçemediler.
Oysa o kale direklerini kendileri dikmişler! Fileleri de uzaylılar takılsın diye monte etmişlerdi…
Uzaylıların bu durumuna üzülürken, birden niye bu duruma düştüklerini anlayıp sarsıldım!
Uzay gemisinin birinci ve ikinci kaptanları geminin dümeninde değillerdi!
Hal böyle olunca geminin kumandası üçüncü kaptana kalmıştı. O da telefonla aldığı taktikleri iyi uygulayamadı veya verilen taktikleri iyi duyamadı.
Ancak direkler üçüncü kaptanın işini kolaylaştırdı!
Bu Eskişehirspor’a Fenerbahçe teşvik vermiş olmasın!
Hatırlarsanız bir zamanlar bu Eskişehirspor, hala kupa hayaliyle yanıp tutuşan Trabzonspor ile de berabere kalmış, o zaman da böyle bir maçta galibiyeti kaçıran taraf olmuştu.
O maç yüzünden kimler hapis yatmadı ki!
Bülent Uygun, Ümit Karan, Sezer Öztürk, Aziz Yıldırım…
İşte Eskişehirspor böyle bir takım.
Fenerbahçe sevgisi(!) had safhada!
Veysel Sarı bile Fenerbahçe için savaştı!
Bir ara Veysel Sarı’nın sahada Caner’e bakındığını, ancak bulamayınca; nerde bu Caner dediğini duyar gibi oldum!
Eskişehirsporlu sporcular öylesine maça motive olmuşlar ki; Fenerbahçe sevgisi yüzünden uzaylılara bile kafa tutabiliyorlar!
Sahi uzaylılar artık yeryüzünde mi yaşamak istiyor?
Demek ki onların da ayakları artık yere basmaya başlamış!
Neyse…
Uzaylılar, dünyaya hoş geldiniz!