Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Haydi Uluslararası Yarışmada Türk Modacımıza 1 Oyla Destek Vermeye!

Haydi Uluslararası Yarışmada Türk Modacımıza 1 Oyla Destek Vermeye!
 

Size bu seneki Moda Haftası "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'dan (MBFWI) izlenimlerimi anlatırken, erkek modasında en beğendiğim tasarımcılarımızdan Niyazi Erdoğan'dan ve koleksiyonlarından da bahsetmiş, aldığı mimari eğitim alt yapısını, moda tasarımı ile nasıl sentezlediğini, örneklerle göstermeye çalışmıştım hatırlarsanız. "Ah biz o yazıyı nasıl kaçırdık, bin pişmanız" diyenleriniz varsa, başını duvarlara vurmadan, işte şuradan bu eksikliğini hemen telafi edebilmesi mümkün:)



Şimdi de duydum ki bizim "dahi çocuk" yine boş durmamış ve başarılarına başarı katmak için yaratıcılığının sınırlarını zorlarken, bir yandan da C&A markasının düzenlediği yarışmada, bu sene Türkiye’yi temsil ediyormuş. Ne harika bir haber bu! :)



"Sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir moda" anlayışıyla hazırladığı tasarımları ile 8 ülke arasında değerlendirilen genç ve iddialı tasarımcımız Niyazi Erdoğan'ı, halk oylaması ile yapılan bu yarışmada, zirveye çıkarmak elimizde.




Facebook'da facebook.canda.com adresinden yapılan bu oylamaya 1 tıkla hepimiz destek verelim ki, sonra "vay efendim, dünyada Türk modacılarını neden hiç layık olduğu yerlerde göremiyoruz?" filan diye hiç boş yere hayıflanmayalım. 



Kendisi şu anda sıralama dördüncü sırada görünüyor. Bu ödülü başkalarına kaptırmak bize yakışmaz :) Şimdi aksiyona geçme zamanı! Hemen tıklayın ve modacımıza birinciliğe giden bu rekabet dolu yolda 11 Mayıs'a kadarki süreçte oyunuzla bir destek de siz verin ki, kazandığımızda hep birlikte gururlanalım:) 



www.usengecsef.com
www.facebook.com/usengecsef
www.twitter.com/usengecsef
www.instagram.com/usengecsef
 
Toplam blog
: 230
: 5958
Kayıt tarihi
: 03.04.13
 
 

Öncelikle "Üşengeç Şef"e olan ilginiz için sizlere teşekkür ederim. "Şef" denilince aklınıza heme..