Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın bu işini medya yeni fark etti

Hazal Kaya’nın bu işini medya yeni fark etti
 

Ben kendimi hep şanslı bulmuşumdur. İşte o şanslardan bir tanesi Hazal Kaya ile ilgili döndü dolaştı ve beni buldu. Tarih 2 Ekim’i gösteriyordu ve televizyongazetesi.com da Hazal Kaya’nın doğum günü haberini yaptım. Bu haberin içerisinde de gerek fanlarının gerekse Hazal Kaya’nın doğum günü sürprizlerine yer verdim. Hazal Kaya, sevenlerine muhteşem bir hediye verdi ve sayfasından Lux Güzellik Sabunu’nun reklam filmini de yayınladı, biz de görevimizi yapıp köşemizde yayınladık ama…

Hani beni takip ediyorsanız sık sık Hazal Kaya’nın başarısını medyanın görmediğinden de yakındığını söylediğimi fark etmişsinizdir. Diğer medya kuruluşları bu habere hiç değer vermedi ki görmediler bile! Şimdi aradan geçen 1,5 ayı unutmuşlar ve haber yapıyorlar. Çok güldüm çok!

Hazal Kaya bir diziye “evet” demedi ama hiç de boş durmadı. A.Ş.K dizisinin kaldırılmasından sonra aldığı ödülleri görmezden gelen medya yurt dışında bu kadar şöhret sahibi olan oyuncuya satırlarında yer vermedi. Sinema filmi satırlarda çok yer bulmadı. Oysa bu film Kanada’da da gösterildi ve Türk Sinemasını tanıtmak için yıldız Kanada’ya ekibiyle yolculuk etti. İlk kez Kanada’da düzenlenen “Altın Boynuz Film Festivali” nde 10 uzun metraj film gösterildi. Nerede bu haberler?

Hazal Kaya medyanın dikkatini Lux reklamında aldığı para ile konuşuldu. Yıldız bu projeden 2 milyon dolar almıştı, yani biz gene parayı gördük. Oysa Lux firması Hazal Kaya’nın yıldız olduğunu fark etmişti. Hedef kitlesinin kadınları Hazal Kaya’nın duru güzelliğinden etkileniyordu ve bu da bulunmaz bir imkandı. Bu durumu değerlendiren şirket kesesinin ağzını açtı ve Hazal Kaya’yı reklam filminde oynattı.

Hazal Kaya yeni dizi için ince eleyip sık dokuyor ama hiç boş durmuyor. Durmadan bir ödül alıyor, bir projede yer alıyor ama medyada gözler sadece parayı görüyor. Bu durum böyle olunca da Hazal’ın parası züğürtün çenesini yoruyor, artık gözlerini başka tarafa çevirseler iyi olacak! Hazal Kaya bir dünya starı olma yolunda sağlam ve hızlı adımlarla yükseliyor haliyle de yer alacağı projelerde oldukça titiz tavırlar sergiliyor. Günümüz sansasyon günü olunca da medya bu yükselişe kör gözlerle bakıyor. Oysa Hazal Kaya, gerçekten başarı abidesi olarak bakılmayı hak ediyor!

Hayatta başarılarınızın görülmesi dileği ile…

VİDEO

https://www.youtube.com/watch?v=dXBVFuZyQCg

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..