Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '16

 
Kategori
Dünya
 

İlluminatinin arkasındaki şer güç: Tavistock

İlluminatinin arkasındaki şer güç: Tavistock
 

İLLUMİNATİNİN ARKASINDAKİ ŞER GÜÇ: TAVİSTOCK


Şu ana kadar yazmış olduğumuzun en mühim yazısı bu yazı olacak galiba. İlluminatinin, CIA’nın, aklınıza gelebilecek tüm şer güçlerinin arkalarındaki güç baronu Tavistock’dan bahsedeceğim sizlere. Yazdıklarım asla ve asla sizde bir korku, ümitsizlik oluşturmasın. Masonların oyunu ne kadar büyük olursa olsun, şer hedefleri ne kadar çılgınca olursa olsun bizimde kâinatın tek sahibi, onun gücünün üzerinde güç olmayan rabbimiz var. Takdir Allah’tan tedbir kuldan der atalarımız. Her Müslüman uyanık olmak zorundadır. Çünkü dünya var olduğundan beri hak batıl mücadelesi hep sürmüştür. Bizlerde elhamdülillah hak savaşçılarıyız. Batıl olan her şey bizim düşmanımızdır. Şimdi konumuza geçiyorum;

Bugün dünyayı yöneten "masonik-siyonist-satanist-şamanist-paganist" seçkinlerin ÇATI ÖRGÜTÜ, dünya hâkimiyetinin "üst tasarım"ının ve tatbik metodlarının müellifi, TELEGRAM`ın mucidi, "zihin kontrolü-psikolojik savaş-davranış bilimleri" teorisyeni TAVISTOCK teşkilâtını, araştırmacı-yazar Erol Bilbilik`in 2008 tarihli eseri "İşgal Örgütleri CIA-NATO-AB"den naklediyoruz. Araştırmacı-yazar Aytunç Altındal’ın hâlen üzerine kitab kaleme almakta olduğu ve “dünya hâkimi teşkilâttır!” (1)

Yazar Aytunç Aytındal'a göre; dünya üzerinde yaklaşık 3000 kuruluşu idare eden bir gizli yapılanmadır. Altındal, konu hakkında katıldığı Televizyon programlarında " 1914'ten sonra İngiltere'de Lord Tavistock diye tanınan bir şahsın kendi malikhanesine, savaşta ruhsal durumları bozulmuş, paranormal olaylar yaşadığını söyleyen  askerlerin rehabilitasyonu için bir merkez kurduğunu ve bu merkez daha sonra TIP alanında, özellikle de subliminal denilen insanın psikolojik yapısını etkileyen alanlarda insanın psikolojik alanlarını düzenleyen, kontrol eden veya ölüme sürükleyebilen alanın kontrolünü yaptığını savundu"  Altındal, "İlliimünati, Gül haç ve çeşitli masonik grupların bir üst bileşkesi olarak hizmet etmektedir. Günümüzde gerçek Tavistock en gizli örgüttür. Türkiye'de Tavistock üyesi bazı doktorlar çıkabilir. Hastaneler olabilir. Onların hastaları vardır, hasta ettikleri insanlar vardır. Mesela benim yüzümün sağ tarafı sürekli sancılıdır. Doktor hatası... Bu konulara burada girmeyeceğim... Ama Tavistock, siyasette ve hemen her alanda etkili bir kuruluş. İnsan psikolojisini yönlendiren, değerler sistemetiklerini etkileyen her alanda bu kuruluşun üyelerini görmek mümkün. Değerler  sisteminden iki kavramda yönlendirme yapılsa, siz artık, siz olmaktan çıkmışsınızdır. Tavistock, 5. kol faaliyetleri denilen alanlarda faaliyet göstermektedir. Bir de Tavistock denilen element vardır. Bu element insan zihnini bulunduran bir maddedir ve bu örgüt tarafından bu madde kullanılmaktadır" demişti. (2)

 TAVİSTOCK'un öncelikli hedef "halkın psikolojik gücünü kırmaktır." Bu amaçla Dünya Düzeni Diktatörlerine muhalefeti engellemek, aile bağını zayıflatarak, aile, din, onur, milliyetçilik ve seksüel davranışları çökertmek için teknikler geliştirmek Tavistock bilim adamlarınca yıllarca üzerinde çalışılan konulardır. (3)

Masonlar.org site forumunda bir yorumcunun ifadesi aynen şöyledir; Kan Uykusu adlı belgeselde Osman Pamukoğlu paşanın teröristleri anlatırken kullandığı bir cümle benim çok dikkatimi çekmişti. Çatışma anında gözlemlediği teröristleri sankı akılları başlarında değil gibi savaşıyorlardı demişti. Bu tip terörist örgütler, intihar komandolarının vb. bu tarz ilaçlar kullandırılıyor olabilirler.(4) Tahminimce teröristleri canavarlaştıran tıp çalışmaları da tavistock denilen örgütçe yapılıyor. Kurtlar vadisi Pusu dizisinin bir bölümünde tıp müdahaleleri ile çelikleşen, kurşun işlemeyen fedailer geldi aklıma.

Dr. Emery, Tavistock Enstitüsü'nün projeleri doğrultusunda toplumsal UYUTMANIN üç sahfada gereçekleştiğini belirtmiştir:
1. Sahfa: Moral değerlerini yitirme (Demoralisation)
2. Safha: Zihni Bölünme (Segmentation) Bu safha da birey, zihninde yerleşik olan ulus devlet görüşünden, birey olma içgüdüsünden kopup cemaat görüşüne geçer.
3. Sahfa: Zihni Ayrışma (Disassocation) Bu safhada birey, fantezilerle, gerçekleri birbirine karıştırıp bir anlamda "robotlaşmış bir birey" haline gelir. (5)

Şimdi şer odaklarının lideri iblistir. İlk bunu bilmemiz lazım. Yoksa çoğunlukla uğraşır hedefimiz olan iblisi bulamayız. İblis liderliğinde şer odaklarının lideri gizli örgüt olan Tavistock’tur.O yüzden Türkiye ve Ortadoğu tehlikede. O yüzden kan ağlıyor. Türkiye ve Ortadoğu’da sorunsuz bölge istemiyorlar o kadar. İblis Dünya’ya ”Büyük İsrail İmparatorluğu’nun Kudüs Merkezli” kralı olacak. Bu arada Türk’lere hâkimsen Dünya’yı yönetirsin! Kanıtı açık.(6)

Bugün Irak"ta, Afganistan"da, Filipinler"de, Thailand"da, Endonezya"da, Lübnan"da, Filistin"de, Özbekistan"da, Kırgizistan"da, Cezayir"de, Mısır"da ve Türkiye"de olup bitenler, TEK DÜNYA DÜZENİ"nin TEK RAKİBİ olan İSLÂM"ın hedefe konulduğunu çok net biçimde gösteriyor.(7)

Masonluğun eflatunu Albert Pike3.Dünya Savaşının Müslümanlar ile Siyonistler arasında olacaktır. Ortadoğu'da kurulmuş olan İsrail Devleti ile Müslümanlar birbirlerini yok edene kadar savaşacaklardır. Geriye kalan milletler de bölünerek savaşa dahil olacaklardır. 3.Dünya Savaşı dünyanın eşi benzeri görmediği bir sosyal kıyamete neden olmalıdır. (8)

3.Dünya savaşının olacağına dair rivayetleri İslam alimleri de dillendirmekte olup, yine bazı rivayetlere göre Türkiye’nin bu savaşta nüfusunun yarısına yakınını kaybedeceği ama yine de bu savaştan galip çıkacağı alimlerce tahmin edilmektedir. Tabi gaybı Allah bilir. Kulun gördükleri, planı varsa rabbimizinde bildiği planı vardır mutlaka. Son ki söylediklerimiz gerçek değil sadece tahmin edilmektedir. Neden bunları söylüyoruz. Çünkü Tavistock denilen örgüt dünyayı tek merkezden yönetmek istiyor. Bunun için tıp ilmini kötü emellerine alet ediyor. Tavistock insanların inançlarını yok edebileceğini düşünüyor. Tek ayak bağı olarak gördüğü ülke Türkiye. Yani Anadolu toprakları. İnanç bir şeye inanmaktır. İman ise kayıtsız şartsız Allaha teslim olmaktır. Anadolu toprakları ise imanlı Müslümanların yeridir. Üçüncü dünya savaşının en büyük hedefi Anadolu topraklarında imanı yok etmek üzere olacak ve Büyük İsrail devletini kurmak olacaktır. Hedef Müslümanlardır. Hedef Türkiye’dir. Hedef Anadolu topraklarındaki imandır. Düşman ise merkezi Pansilvanya’da olan illuminatinin arkasındaki şer güç Tavistock’tur.

 

KAYNAK:

(1)   http://www.yeniakademya.org/yazarkonu-73-iktibas-535 cia_ve_tavistock_insan_iliskileri_enstitusu___erol_bilbilik.html

(2)  Mistikalem - http://www.mistikalem.com/tavistock-gizli-orgutunun-faaliyetleri-36018-haberi/

(3)   http://dunyagerceklerim.blogspot.com.tr/2012/05/tavistock-insan-iliskileri-enstitusu.html

(4)   http://www.masonlar.org/masonlar_forum/index.php?topic=14699.0

(5)   http://www.masonlar.org/masonlar_forum/index.php?topic=14699.0

(Dr. Emery, "Gelecek 30 Yıl Konsept, Metot ve Antipati", Tavistock Magazine (Human Relations), ABD, 1967.)

(6)Batuhan Oğuz Attila Kağan https://istihbaratalani.wordpress.com/tag/tavistock/

(7)   http://toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=16743.0

(8)   http://www.ozgurroman.com/romanlar/sayfalar.aspx?rid=27267

 

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..