Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '16

 
Kategori
Güncel
 

Irmak Irmak Irmak aktı taştım...

Irmak Irmak Irmak aktı taştım...
 

'' Ülkemizde dokunulmazlık milletvekillerinin değil çocukların hakkı olmalıdır '' !


Babam evimizin bir odasını bakkal dükkanına çevirmişti. Anneee diye seslendiğim an diğer odadan yanıma gelecek şekilde dükkanımız yakındı sonuçta evin bir odasıydı. Daha ilkokul çocuğuydum. Komşuluk ilişkilerimiz şimdikinden farklıydı. Herkes birbirini tanır, bilir, ilişkiler daha samimiydi.

Babam evin içerisinde pop müzik, yabancı müzik dinletmezdi. O ne derse o olurdu. Televizyonda öpüşme sahnesi çıksa utanırdık kaldı ki babam varsa zaten kanal değişirdi. Babam kendince bizleri korumaya alıyordu.

Bir gün yine bakkala bakıyorum daha çocuğum ilkokula gidiyorum. Komşumuzun kocası bakkala geldi. Ne alacak diye ayağa kalktım komşu amca pantolonunun arasından birşey gösteriyor. Çocuğum aklım ermiyor anlamadım birşey. Bir an şaşkınlık yaşadım ''anneeeeee çabuk gel bu amca bana birşey gösteriyor'' diye bağırdım. Bakkalımızda iki kapı vardı. Biri sokaktan giriş diğeri evin içinden giriş. Annem bakkala girdi 'ne oldu'' dedi. Baksana bana pantolunun arasından birşey gösteriyor dedim. Komşu amca ben anneme seslenince tabii hemen pantolon düğmesini kapadı. Nasılsın faslına girip bakkaldan çıktı. Annem de ''tövbe tövbe'' deyip bana ters ters bakıp gitti. Komşu amca bir daha böyle bir harekette bulunmadı fakat o tabloyu hiç unutmadım.

Anneme valla bak diyerek anlatmaya çalıştıysam da annemi inandıramadım. Sus çok ayıp! koskoca adam yapmaz öyle birşey deyip durdu.

Annem bana İNANMADI !

Çocuklarımıza İNANALIM !

Seneler geçti anneme valla doğruydu dediğimde hala şaşkın şaşkın baktığını görürüm. Ve son zamanlar duyduk ki bizim komşu amca çocuklara bunu yaparmış kimbilir daha neler yaptı da haberimiz olmadı. Öldü gitti rahmet okuyamayacağım.

İki sokak arkada bembeyaz takım elbise giyen, elinde bastonu ile misler gibi gezen altmışlı yaşlarda komşu amcamız vardı. Çocukları evine toplardı, mahalle sakinleri çocuklarımızı eğlendiriyor, topluyor derdi. Mahallelinin o amcaya saygısı da vardı. Aradan zaman geçti o misler gibi gezen erkek çocuklarını toplayan amcanın evine polislerin baskın yaptığında çocuklara porno filmler izlettirdiğini duyduk .

Komşular İNANAMADI inanamadık !

Çocuklarımızla konuşalım, önce arkadaş olalım, takip edelim, izleyelim.

Bu olanlar 1975-1980 li dönemlerdeydi. Bu kadar aşikar değildi, bu kadar sayıca artmamıştı cinsel sapkınlık, bu kadar göz önünde değildi. Korku vardı illaki korkusuz zaman yok ki.

Çocuklarımızı koruruz, kollarız, onlara zarar gelmesin diye çabalarız. O zamanlarda da organ mafyası vardı. Kapı önünden çocuklar çalınırdı. Yurtdışlarına çocuklar satılırdı. Çocuklar bak organ mafyası gelir kaçırır seni diye korkutulur, uzaklaşmasın diye kandırılırdı.

Çocuklarımızı aile içinde bile korumamız gerekirken  çocuklarımızı kimden korumayacağız !

Sapıklar aramızda geziyor yanıbaşımızda dibimizde tepemizde. Ailelere çok iş düşüyor. Öncelikle çocuklarımıza öğretmeliyiz. Ayıp demeden tu kaka demeden , uyarmalıyız ve hiç kimseye çocuklarımızı güvenmemeli tedbiri elden bırakmamalıyız.

Pedofili hastalığı denip gidiyor. Pedofili hastalığı genelde 40/60 'lı yaşlardaki erkeklerde görülüyormuş. 

Son olay Manisa Alaşehir'de ki bu son değildir kimbilir kaç çocuk istismara uğramıştır, sesi çıkmamıştır, korkmuştur. Kadınları, kızları geçtim artık.

14 Ekim 2016 günü kaybolan 3.5 yaşındaki Irmak çocuğumuzun katili komşusu,,,

Hurdacı Himmet Aktürk  daha önceden kendi öz yeğenine cinsel istismardan 1.5 sene hapis yatıp çıkmış.

Öz yeğenine cinsel istismarda bulunan adamı tutukla içeri at besle 1.5 sene sonra sal ! Ne oldu yine can yaktı.

Sapık komşu amca Himmet 3.5 yaşındaki komşu çocuğuna tecavüz edip boğarak öldürüyor, çöpe atıyor, markete gidip sucuk ekmek alıp yemeğini yiyor. Gece 01.00 de çöpün alınmadığını görünce 3 km. ileride bulunan bağa çocuğu gömüyor.

Aile Müge Anlı'nın programına başvuruyor ve katil sapık komşu Himmet  Müge Anlı'nın progrmına konuk oluyor, canlı yayınlara çıkıyor.

Müge Anlının programında reklam arasında suçunu itiraf ediyor. Keşke cezasını da Müge Anlı verseydi eminim yasalarımızdan daha iyi ceza verirdi.

Anlatırken, yazerken öyle zorlanıyorum ki ölesim tutmuyor o adamı parça parça edesim geliyor.

Rahatsızlığından dolayı fazla dolaşamayan, yürüyemeyen 3,5 yaşındaki çocuk bedenin bacaklarının üzerinde çektiği eziyeti düşünemiyorum aklım almıyor. Üzerine abanmış bedenin acısı, boğazına dolanan teli sıkan ellerin gücünü anlatamıyorum anlatamam anlatılmaz dayanamıyorumm.

Sapık katilin bahanesi param yok hayat kadınlarıyla olamıyorum, çocuklara karşı ilgim var, korkuyorum ...

Yarın çıkar adalet karşısına giyer takım elbiseleri, pişmanın der, şeytana uydum der şeytanın ta kendisi !

Adalet aman efendi adam pişman adam takım elbiseli de eee bir de hastaymış çocuk ŞEKERİ sevmiş tahrik var ! derr .

Çocuğun korkusunu, çektiklerini, acısını, anne babasının yaşadığı acıları düşünmezler. Kaale almazlar !

Irmak da korkuyordu, komşusunu amca bildi, kendisine şeker alıp komşu amcası öptüğünde o amcaydı severdi, seviliyor sandı.

O daha çocuktu ÇOCUK !

Şimdi bu sapık cani pedofili hastalığı arkasına saklanıp bir kaç sene yatıp yasalar da tedavi ettik deyip sokağa salacak.

2015 Yılında yapılan,

İstatistiklere göre çocuk tecavüzleri yüzde 90 artmış. Her 3 kız, 5 erkek çocuğundan 1'i cinsel istismara uğruyor.

TEVACÜZ... SAPIKLIK -! Cinsel istismar diyerek kibarlaştırılıyor mu? Yasalar mı suçlara teşvik ediyor? (Bana göre EVET ) Kızının dizinden, anadan, bacından tahrik olursun diyenlerin söylemleri hiç mi etkili olmuyor? Çocuk gelinler, para için yapılan evlilikler, parası olanların yaşı başı geçmiş kart papazların çocukları, torunları yaşındakiler ile yaptıkları evlilikler, sosyal medya, internet, diziler, saçma sapan programlar bile bir çeşit  tecavüz değil mi ?

Anlamıyor muyuz her gün her saat bizler de tecavüz ediyoruz !

Irmak gibi binlerce çocuk !

Irmak'ın suçu neydi ?

Şort mu giymişti? Kuyruk mu sallamıştı? Tahrik mi etmişti. O daha çocuktu çocuk !

Komşu amcası bir ay önce ona şeker almıştı. Komşu amcaydı O !

Merak ediyorum gece yarısı yasa çıkaran milletvekillerimiz daha neyi bekliyor !

Hiç mi vicdanları sızlamıyor. Biz ne yapıyoruz? demiyorlar mı?

Hurdacı Himmet hapise atılacak, etek giydirirler içeride ona, şişlerler, öldürürler sen içeridekileri zaten işledikleri suçtan içeri atmıyor musun ? Neden suça teşvik ediyorsun.

Yasa, adalet kim nerede ?

Nerede bu kadınlar, kadın analar, daha neyi bekliyoruz ?

Bahaneler ardına saklanılmasın, uydurulmasın.

Bunların ya azalarını kesin  ölene kadar sürünsünler  ya da direk İDAM edin !

İDAM ŞART !

Kesinlikle İDAM !

 ^^ Çocuk susar sen susma ! İstismara sessiz kalma  '' !

 
Toplam blog
: 175
: 775
Kayıt tarihi
: 20.10.07
 
 

9 Eylül Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Şiir dünyam, bir tane kitap çıkaracağım dedim ve  b..