Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '09

 
Kategori
Müzik
 

Karşınızda Amy Winehouse

Karşınızda Amy Winehouse
 

Bilmem daha önce duydunuz mu ismini. Size ‘Skandallar Kraliçesi’ olarak hatırlanan ünlü soul şarkıcısı Amy Winehouse’u anlatacağım:

İlk önce kendisini tanıtayım Amy Winehouse 1983 Londra doğumlu 5 Grammy ödüllü İngiliz soul, r&b, jazz şarkıcısıdır. İlk albümü Frank Merküri Ödülü‘ne aday gösterilmiştir. İlk single’ı"Stronger than Me" ile 2004 ‘te Ivor Novello Ödülü'nü kazanmıştır . Daha sonra 2007’ de Back to Black adlı yeni bir çıkartmıştır bu albümdeki ‘Rehab’ parçasıyla aynı ödülü tekrar kazanmıştır. Bu arada da "Britanyalı En İyi Kadın Sanatçı" dalında BRIT Ödülü'nü kazanmıştır…

Bu kadar iyi bir sanatçı neden yanlış konularla gündeme geliyor? uyuşturucu kullanması çok ama çok yanlış fakat ödülleriyle, başarılarıyla değil sadece bu konularla gündeme gelmektedir. Üstelik kasten bu maddeye baslamamış, kocası onu alıştırmıştır. Basın bu zavallı kızı hedef olarak seçmiş ne türlü pislik varsa ona yüklüyor ve yapmadığı şeyleri bile yaptı gösteriyordur. Amy’de aldırış etmemeye çalışıyor.

Britney Spears’da madde bağımlısı ama nedense pek bu konularla gündeme gelmiyor. Eee tabi her pislik Amy’de ya, Britney Spears madde kullanırken görüntüleri olsa bile kimse onun aleyhinde bir şey demez. İşte geleceğin soul kraliçesi olarak gösterilen bu kadını toplumdan böyle düşürüyorlar. Belki bir sokak ötemizde böyle insanlar var onları toplumdan düşürmeye değil kazandırmaya çalışalım!

 
Toplam blog
: 2
: 475
Kayıt tarihi
: 03.07.08
 
 

Adım Koral 13 yaşındayım bu sene ortasona geçtim. Gezmeyi ve alışveriş yapmayı severim. Mor ve Ötesi..