Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '18

 
Kategori
TV Programları
 

Muhteşem İkili Dizisine Büyük Reyting Şoku! Finale yürüyor!

Muhteşem İkili Dizisine Büyük Reyting Şoku! Finale yürüyor!
 

diziye büyük şok!


Başrollerinde İbrahim Çelikkol , Kerem Bürsin , Öykü Karayel ve Özge Gürel’in olduğu Muhteşem İkili dizisi reytinglerde çakıldı.

Dizi son bölümü ile Total de 3.81 reyting ile 14. sırada AB de ise 3.88 reyting ile 7. Sırada yer alabildi.

Share oranları ise gerçekten içler acısı ve daha da düşebileceğinin işaretini veriyor.

Sylvester Stallone ve Kurt Russel ın  efsane filmi Tango ve Cash den esinlenilerek çekilen Muhteşem ikili dizisine kopya olduğu çalıntı olduğu yönünde bir çok eleştiri yapılmıştı.

Sylvester Stallone gibi Dünya sinemasına damgasını vurmuş bir efsanenin filminin ucuz bir taklit havasında Türk izleyicilere sunulması bence içler acısı bir durum.

İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin  Sylvester Stallone ve Kurt Russel ın gölgesinde kaldı bence oyunculuk olarak. Umarım iyi bir ders çıkarmışlardır çünkü Dünya ya damgasını vurmuş bir ismin filminin çakmasında oynamak hiç akıllıca değildi.

Gelelim oyunculuklara Kerem Bürsin’in bozuk Türkçesine yine kulp bulunmuş dizide işte klasik yabancı ülkede yaşayan sonra ülkeye geri dönen adam tiplemesi. Ama izleyici yemiyor artık her projesinde böyle kulpların bulunması seneler geçmesine rağmen bu ülkede oyunculuk yapıp kazanç sağlamasına rağmen bozuk bir Türkçesi olan Bürsin eleştirilerin odağı oldu iyice son dönemde. Gereksiz ve anlamsız mimikleri ile heceleye heceleye konuşması artık  çok göze batıyor.   Ayrıca Kerem Bürsin bu dizide oldukça kötü bir performans sergiliyor şimdilik.

Özge Gürel ise bir kez daha dram dizilerinde oynayacak potansiyelinin olmadığını sektöre kanıtlamış oldu sürekli kalitesiz yaz dizilerinde gördüğümüz isim gerçekten çok zayıf bir oyunculuğa sahip bence.

Dizide harcanan isimler ise Öykü Karayel ve İbrahim Çelikkol oldu bence.

Şahsen bence biraz soğuk ve az itici bir görünüşe sahipler ama yine de oyunculuk olarak belli seviyede olan oyuncular.

Herkes bu ikilinin son dizilerinden sonra iyi bir işle dönmesini bekliyordu ama ne yazık ki sonuç hüsran oldu ikili prestij ve zaman kaybetti bence…

Çarpışma dizisi haftaya Perşembe günü başlıyor yani güçlü bir rakip geliyor. Çarpışma Muhteşem İkili için sonun başlangıcı olacak gibi duruyor.

Muhteşem İkili dizisi şuan finale yürümüyor adeta koşuyor. Dizinin reytingleri artmazsa çok fazla ekranda kalmaz gibi bakalım neler olacak göreceğiz…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..