Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D'den İsimsizler'e Reyting Müdahalesi!

Kanal D'den İsimsizler'e Reyting Müdahalesi!
 

Her güzel şeyin bir sonu vardır demişler. Bunu sefanın sonu sefalet diyerek de özgünleştirebiliriz. Bahsi geçen bu sözleri kullanma sırası Kanal D'ye geldi. Bu sezon Meryem ve Arka Sokaklar dizileri dışında istediği sonuçları alamayan, bu yüzden yeni yeni hamleler arayan kanalın imdadına yeni başlayacak olan dizisi Siyah Beyaz Aşk yetişti.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un olduğu Siyah Beyaz Aşk'ın tanıtımları uzun bir süredir ekranlarda ve sosyal medyada dönüp duruyordu. Dizinin başlamasını bekleyen izleyicilere müjdeli denebilecek haber akşam saatlerinde geldi. Kanal D'nin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Siyah Beyaz Aşk'ın ilk bölümüyle önümüzdeki hafta pazartesi ekrana geleceği ifade edildi. Buraya kadar bir sıkıntı yok.

Asıl sıkıntı pazartesi günü zaten İsimsizler'in yayınlanıyor olması ile başlıyor.

Kırgın Çiçekler, Söz, Kayıtdışı gibi rakiplerle yarışmakta güçlük çeken, bu haftadan itibaren O Ses Türkiye ve Çukur gibi rakiplerle de muhatap olmak zorunda kalacak olan İsimsizler'in reyting konusunda kanalını tatmin etmediği biliniyordu. Bu tatminsizlik durumuna daha fazla dayanamayan Kanal D, diziye hemen müdahale etti.

Siyah Beyaz Aşk'ın pazartesiye geçmesiyle hangi gün yayınlanacağı merak edilen İsimsizler bu müdahale sonrasında cumartesiye alındı. Çünkü kanalın en çok sıkıntı yaşadığı gün cumartesi. Sevda'nın Bahçesi dizisinden beklediğini alamayan ve diziyi bir an önce ortadan kaldırmak isteyen Kanal D'nin bu hamleyle hem cumartesi gününü doldurması hem de hala beklenti içerisinde olduğu İsimsizler'i kaybetmemesi söz konusu olacak.

Açıkçası ben bu hamleleri doğru buluyorum. Söz ve Savaşçı kadar etki yaratamasa da, İsimsizler'in cumartesi gününde daha potansiyelli bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak ; Siyah Beyaz Aşk, 16 Ekim pazartesi akşamı Kanal D'de başlıyor. 

İsimsizler ise 21 Ekim cumartesi gününden itibaren artık cumartesi akşamları ekrana gelecek.

 

Her iki diziye de bol şans ve reyting diliyorum.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil 

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..