Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Mustafa Sandal 6 Haziran'da yeni albümüyle geliyor

Mustafa Sandal 6 Haziran'da yeni albümüyle geliyor
 

Mustafa Sandal yeni albümünün fotoğrafları için kamera karşısına geçtiği Ceylan Atınç ile birlikte...


Mustafa Sandal 3 yıl aradan sonra 6 Haziran'da çıkaracağı albümüyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Albüm öncesi konser turnesine başlayan sanatçı yakında çıkaracağı şarkıdan küçük bir bölüm hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Mustafa Sandal geçen yaz maxi single olarak çıkarmayı planladığı albümünü; Gülben Ergen ile çıkardığı Şıkır Şıkır adlı düet çalışması büyük beğen toplayınca bu yaza albüm olarak yayınlamaya karar verdiği için ertelemişti. Albümü için Volga Tamöz, Seçkin Özer, Erhan Bayrak, Ödül Erdoğan,Tolga Kılıç gibi aranjörlerden oluşan bir ekiple çalışan Mustafa Sandal kendi besteleri dışında; Amr Mostafa,Volga Tamöz, Eflatun, Deniz Ertekin ve Soner Sarıkabadayı gibi besteci ve söz yazarlarının şarkılarını seslendirecek. Mustafa Sandal albümün fotoğrafları için ise Ceylan Atınç ile birlikte çalıştı.

Albümde; Kum, Kurşun Geçirmez Yelekler, Ego, Cesaretin Ne Hoş, Organik Aşk gibi şarkıları okuyacak olan Mustafa Sandal'ın en çok Soner Sarıkabadayı'dan aldığı beste merak ediliyor. Albüm tamamlandığı ve çıkacağı sırada son anda dahil edilen ve albümün çıkışının ertelenmesine neden olan şarkı için Soner Sarıkabadayı tam 8 yıl önce yazmaya başladığını ancak şimdi bitirebildiğini söylemesi şarkıya olan merakı daha da arttırmakta.

Mustafa Sandal; yeni albüm öncesi çıktığı konser turnesinde 6 Haziran'da çıkaracağı Cesaretin Ne Hoş adlı şarkıdan  hayranlarına küçük bir bölüm seslendirmeyi ihmal etmiyor. İşte Mustafa Sandal'ın yeni albümünden Cesaretin Ne Hoş adlı şarkısının sözlerinden bir bölüm:

Çocuk mu gördün kandırdın?

Garip mi gördün saldırdın?

Cesaretin ne hoş

Ancak arkası bomboş...

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..