Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '16

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Negatif blokajlarını aç, temizlen, yenilen…

Negatif blokajlarını aç, temizlen, yenilen…
 

Evrende var olan herşeyin birbiri üzerinde bir etkisi vardır. Negatif ve Pozitif yönde oluşabilecek bu etkilerde önemli olan ‘Denge’ noktasını bulmak... Dengede olduğunuz sürece sağlık, huzur ve güven içerisinde beden ve ruh bütünlüğü sağlanır. Aslında evren yasasına göre tüm mücadelemiz tüm yaşamımız boyunca bu noktada kalabilme çabamızdır.
 
Peki bu mücadele nasıl bir mücadele?
 
Sol sempatik sinir sistemimiz arzu gücümüz sağ sempatik sinir sistemimiz hareket gücümüz ile birlikte paralel olarak hareket etmelidir. Tabi ki negatif arzularla harekete geçmek değil anlatmak istediğimiz. Enerjimiz ve isteklerimiz pozitif yönde olduğunu varsayarız. Sonuçta amacımız denge noktasına ulaşabilmekteki istek ve harekete geçme eylemidir. Bu karar noktasından sonra işimiz ‘ne yapabildiğimiz’…
 
Sufi nefesi buradaki ilk aşama ve artık bir çoğumuzun bildiği klasik bir rituel olmakla birlikte benim daha çok ilgimi çeken ihtiyacımız olan enerji akımlarının, yine bedenimizin ve ruhumuzun ihtiyaçlarına yönelik doğanın bizlere sunduğu özel taşlarla bedenimize geçiren; ‘enerji terapileri’
 
Aslında işin sırrı bu gerçek taşları bulabilmekte. Öyle ki bu gerçek taşlar, evrendeki ve yerküredeki bir takım güçleri çekme, biriktirme, dönüştürme ve yayma özelliklerine sahip. Cümleyi tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bu anlayacağınız gibi oldukça büyük bir güç! Çevrelerine belirli tesirler yaydıkları ve canlı organizmalar üzerinde hem psişik hem fiziksel etkilerde bulundukları tespit edilen bu taşlara eski uygarlıklar kültürlerinde ezoterik çalışmalarda ‘tılsımlı taşlar’ ismini vermiş, Özellikle uzak doğu dinlerinde de kutsal sayılmışlardır.
 
Bugün bu enerji yükleri yönlendirilebilir taşları, güçlerinden yararlanarak bedenimizin enerji çakralarına negatif blokajları açmak,yenilenme ve tazelenmemizi sağlamak ve en önemlisi denge noktasına yaklaşabilmek amacıyla yerleştirebiliyor ve kullanabiliyoruz.
 
Bu doğal taşlardan, Akik, Ametist, Bloodstone (Granat), Kalsedon, Labradorit, Hematit, Mercan, Moon Stone (Ay taşı), Yakut, Rutil Kuvars ve Quartz özellikle benim ilgimi çekenlerden bazıları..
 
Çoğunun öncelikle Negatif enerjisiyi toplama ve sakinleştirici özellikleri bir yana kaslarda, kalpte, pankreasta, mide ve bağırsak fonksiyonlarını güçlendirme gibi daha saymakla bitmez bir çok etkisi mevcut…
 
Tüm bunları nerede mi deneyimleyebiliriz? Enerji uzmanlarınca yapılan sihirli ritüellerde...
 
İşte size bu güzel bahar ayında hazır tazelenme mevsimi açılmışken astrologlardan, falcılardan daha iyi gelecek bilimsel bir opsiyon :) Keyfiniz şimdiden bol olsun !
 
 
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 6
: 211
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

Eğitimimi Yeditepe üniversitesi Uluslararası Medya ve Pazarlama Yüksek lisans programı ile tamaml..