Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '18

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’in Bir Aşk Hikayesi Paylaşımları Hayranlarından Büyük İlgi Gördü!

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’in Bir Aşk Hikayesi Paylaşımları Hayranlarından Büyük İlgi Gördü!
 

sosyal medyayı salladılar!


Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’in olduğu 2013 senesine damgasına vuran Bir Aşk Hikayesi dizisi ekran macerasını sonlandıralı neredeyse 5 yıl olacak.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV nin eski dizilerini hatırlatmak için yaptığı bir paylaşımı paylaşan ayrıca ‘’ hey! ‘’ diye ekleyen Damla Sönmez ve gönderisini alıntılayıp ‘’ hop’’ diye paylaşan Seçkin Özdemir sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Seneler sonra dizinin ve oyuncuların sevenleri bu paylaşımlardan sonra coştu ve oyuncuları yorum ile beğeni yağmuruna tuttu sosyal medyada…

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez  Bir Aşk Hikayesi paylaşımları sonrası son dönemde Twitter da aldıkları en yüksek beğeni , retweet ve yorum sayısını aldı.

Görünen o ki yıllar sonra bile izleyicinin oyunculara ve diziye olan bağlılığı sürüyor.

Tüm bunların ardından dizinin resmi twitter sayfası da dizi ile ilgili paylaşımlar yaparak 5 sene sonra bile izleyicisini unutmadığını gösterdi.

Öte yandan yaşanan bu son gelişmelerin ardından sosyal medyada Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’in tekrar bir dizide partner olmaları yönünde bir beklenti büyüyerek devam ediyor.

Dizinin cast direktörlüğünü yapan Engin Kocağöz de dizinin yapımcı ve senaristi ile buluşup fotoğraf atınca sosyal medyada dizinin hayranları iyice coştu!

MF Yapım’dan geçtiğimiz aylarda  ayrılan ve Süreç Film ile yoluna devam etme kararı alan başarılı yapımcı Uğur Atukman şirket için hazırlayacağı yeni dizisinde sizce Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i bir araya getirir mi dersiniz ?

Şuan herkes bu soruyu soruyor.

Yan yana oldukça yakışan ve oyunculuk olarak sahnelerde birbirlerini oldukça iyi yükselten Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’in şuan hazırda duran bir izleyici kitlesi var.

Korkut Ali ve Ceylan rolleri ile ortaya koydukları performanslar izleyiciye aktardıkları duygular ile hafızalara kazınan ikiliyi tekrar aynı yoğun duyguları barındıran naif , saf , tutkulu ve sürükleyici bir projede izlesek yer yerinden oynar bence…

Açıkçası  doğru bir senaryo ve hikaye ile ben ikisinin 2013 yılında olduğu gibi büyük bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca ikilinin tekrar bir araya gelmesi medyada büyük bir reklam ve tanıtım potansiyeli doğuracaktır.

Bakalım zaman neleri gösterecek bekleyip göreceğiz.

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..