Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kurtlar Vadisi Pusu'dan şok eden haber!

Kurtlar Vadisi Pusu'dan şok eden haber!
 

Ülkemizde her dönem kendine has yıldızlar ve yapımlar çıkarıyor. Televizyonun tarihçesine baktığımızda da, eski dizileri karıştırdığımızda da bu durumu aynen görüyoruz. Birçok yapım hatıralarda derin izler bırakarak seyircisine veda ediyor. Bazıları da sessiz sedasız, ne olduğunu anlayamadan çat diye yayından kaldırılıyor. E bu biraz da işin cilvesi durumda yer alıyor. 

Ama bir de bir türlü bitmeyen, ''bitmesi teklif dahi edilemeyen'' yapımlar var. Bu cümleden kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır sanırım. Tabi ki Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi Pusu örneklerinden bahsediyor. Bu iki yapımın bittiğini gördüğümüz gün hayat bizler için çok farklı olacak gibi. Neyse..

Bahsi geçen yapımlar arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu. Ancak dizi sezon finalinin ardından Kanal D ile yollarını ayırdı ve neredeyse her sezon olduğu gibi yeni kanal aramaya başladı. Bu arayışlar içerisinde Show, Fox, ATV gibi yapımlarla anlaşılamayınca gözler bir anda TRT1'e çevrildi. Ancak ekip şimdilik TRT ile de anlaşamadı. Hal böyle iken akıllara ''Ee ne olacak şimdi?'' şeklinde bir soru geldi. Bu sorunun cevabı ise gayet çarpıcı oldu. 

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi henüz bir kanal bulamaması yüzünden 6 ay gibi bir süre ara verme kararı aldı. Ayrıca bu süre içerisinde bir de sinema filmi çekmeyi ve bu sayede arayı soğutmama durumunu sağlamayı kararlaştırdı. Yani işin özü ; bir 6 ay kadar Kurtlar Vadisi Pusu'nun olmadığı bir sezon ile karşı karşıya kalacağız.

Bu haber diziyi seven, yıllardır hiç kaçırmadan izleyen izleyicilerini üzse de ; yapımın biraz nefes almaya ihtiyacı olduğu kesin. 12 yıl boyunca bir şekilde devam etmek, neredeyse her sezon farklı kanalda yayınlanmak gibi durumlar yapılması kolay işler değil elbette.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalının hangisi olacağını önümüzdeki aylarda hep beraber öğreneceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..