Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '14

 
Kategori
TV Programları
 

Seda Sayan’a Cast’en mi yapıldı?

Seda Sayan’a Cast’en mi yapıldı?
 

Yılların fenomen ismi Seda Sayan’ın son programının hüsranla bitmesinden sonra, Seda Sayan öğleden sonra kuşağında bir evlilik programı yapmaya başladı. Show Tv ekranlarında reality Show olarak yayına giren ve Türkiye’nin ilk halk jürisi ile evlenmek isteyen çiftlerin birbirine uygun olup olmadığına bu jüri tarafından belirlenen bir program. Kendileri objektif gözle bakamaz konuya biz müdahale edelim der gibi bir durum yani. Kısacası modern görücü usulü de diyebiliriz.

Yılların Seda Sayan’ı ne yapsa reytingleri çuvalla toplar diye hedeflenen, sanatçının güvenilir kimliğine dayanarak yapılan program yeterince reyting alamadı. Hatırlarsanız bu konuda bir yazı yazmıştım “Esra Erol’a İki Rakip Geliyor” başlıklı yazımda görüşümü de bildirmiştim. Ayrıca Seda Sayan’ın reyting dolayısı ile ekrandan kaldırılan programının da bu durumla doğrudan ilintili olduğunu düşünüyorum, çünkü Seda Sayan aşırı enpati yapayım derken kadın seyircisini karşısına aldı. Kadının kadına yardımcı olması gereken bir ülke de yaşadığımızı unutmayalım! Seda Sayan’ın bu konuda hatası oldu ve “dilin kemiği yoktur” edası reytingleri al-aşağı etti.

Yeni programı ile çıkışı yakalamak isteyen sanatçı öyle bir sav ile karşılaştı ki duruma kendi bile hiddetlendi.

Yıllardır bazı reality Showların cast kullandığını söylüyoruz. Ben “Yol Arkadaşım” programına baktığımda halk jürisinde yer alan namı diğer “Pazarcı Belma”yı görünce programa şüphe ile bakmaya başladım. Haliyle bütün sektör çalışanları da bunu gördü ve dile getirmek istemedi, ne de olsa karşımızda koskoca Seda Sayan vardı ve böyle bir şeye de ihtiyacı yoktu.

Medya Radar’ın haberi ile de beynimize bir fiske daha vuruldu. Haber Seda Sayan’ın programına katılan yarışmacıların cast ajanslarından geldi üzerineydi. Ünü, güzelliğini aşmış olan Seda Sayan’ın böyle bir çalışmaya ihtiyacı yoktu, ama nedendir bilinmez(!) cast ajanslarına başvurulmuştu.

İddiaya göre Seda Sayan’ın bu durumdan haberi yoktu ve yapımcısı ile tartışma yaşadı. Seda Sayan, bu konuda çok haklı! Bu iddiayı destekleyecek olan jüri üyesi Belma da elimizde var. Seda Sayan, Pazarcı Belma’yı görünce tanımadı mı? Yazık ne yazık, koskoca Seda Sayan’a bunu cast’en yapmaları hakikaten çok yazık!     

İnanılırlığı, güvenilirliği ile sevilen Seda Sayan’ın “Yol Arkadaşım” programının akıbeti ne olacak? Umarım kısa bir sürede hem program hem de Seda Sayan toparlanır ve billur sesli sanatçı eski günlerine, güvenilirliğine kavuşur.

Hayatta güvenilen kişi olmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..