Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Unutursam Vicdan’ım kurusun dediler

Unutursam Vicdan’ım kurusun dediler
 

Vicdan dizisinin başına gelenleri bilmeyen kalmadı sanırım! Geçen sene bu günlerde ekranda kendini gösteren, adına fan olunan ama reyting sebebi ile bir çırpıda ekrandan göçüp-giden dizi.

Elizi Yapım, bebek gibi baktığı dizisini Kanal D ekranlarında solduğunu görünce pek çok  girişimde bulundu, fakat “Heyhat!” sonuç hiç değişmedi haliyle de “Vicdan”dan vazgeçmek  zorunda kaldı.

Şimdi #vicdantayfası bu konuya halen çözüm arıyor! Bu günü de Vicdan Günü yapıp, seslerini duyurmak istiyorlar.

Hala sevdikleri diziyi yaşatmak adına kurdukları büyüklü, küçüklü guruplarla koskocaman bir 

Vicdan Ailesi oldular. Ümitlerini kaybetmek istemiyorlar haklı olarak! “Acaba daha neler yapılabilir?” beynimde dönen soru işaretlerinin en büyüğü oldu. Vicdan ailesi düşünmüş taşınmış bu güzelim dizi için çözüm üretiyorlar. Aşkına ihanet etmedikleri dizinin finalini sinema filmi olarak görmek ya da bir kitaba dönüştürmek gibi çeşitli projeler üretiyorlar. Bu projeleri hayata geçirmek istiyorlar.

Pekiyi, birileri Vicdan'a gelecekler mi?

Vicdan dizisinin der-top edilmesini haklı olarak kabul edemeyen “Vicdan” severler hala çok tepkili ve sabırla da beklemekte. #vicdantayfa’sının bu tutumuna hayranlıkla bakıyorum ve çabalarından dolayı da takdir ediyorum.

Yapım şirketinden, televizyon kanallarından daha azimli olmaları dizilerine olan aşkı anlatıyor. Hala Vicdan’a sahip çıkıp, sabırla bekleyen seyirciye vicdan sahibi bir yapımcı bulunabilir mi? Kanalların kırdıkları kalpler, küstürdükleri izleyiciler sebebi ile kimselere dizi seyrettiremez olduk. Artık ekranları boykot boyutuna gelen fan gurubu dizi izlemeyi de bıraktılar.

Kırılan, küstürülen kaçıncı fan gurubu? Bir taraftan da bu aşkla hala yaşıyor ve yaşatılıyor olması birilerine ilham verir de belki kırık kalpler tamir edilir.

Sizlerin azminize, vefanıza hayran kaldım Vicdan tayfası!

Hayatta vefalı dostlarınız çok olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..