Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Serenay Sarıkaya Fi’den Ayrılamaz!

Serenay Sarıkaya Fi’den Ayrılamaz!
 

Dizinin adına dikkat!


Hatırlar mısınız bilmem, bundan yıllarca önce bazı dizilerin internet üzerinden yayınlanması için çırpınıyor hatta fikirler üretiyordum. Oldu işte! Tabi ki fikri benden çaldılar demeyeceğim. Okumuş ve beğenmiş olabilirler, bu konuda tek üreten beyin ben değilim, herkesin aklına gelebilir… v.s. sadece birileri denedi ve oldu bunun altını çizmek istedim.

Şimdi konuya gelirsek…

Bu bir roman üçlemesi aslında Akilah Azra Kohen tarafından kaleme alındı ve isimleri Fİ,Çİ,Pİ. Ayyapım bu kitapların senaryolaşmasını ve yayın haklarını (dizi) alarak puhutv de yayınlamaya başladı. Yönetmen Mert Baykal, senaryolaştıran Nükhet Bıçakçı ve kadro da muhteşem: Ozan Güven, Mahir Günsür, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi.

Temmuzda çekimlerine ara verilen dizi eylülde tekrar karşımızda olacak ve Serenay Sarıkaya dizinin ilk dört bölümünden sonra diziye veda edecek.

Külliyen yalan!

Her şeyden önce Fi, Çi, Pi birbirini izleyen üç kitap ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı rol devamı olan bir rol. Çok detay vermek istemiyorum ya kitapları alıp okuyun ya da oturup seyredin ya da her yazılana inanın veya inanmayın.

 Seçim sizin!

Hikayenin akışı nedeni ile Serenay Sarıkaya ilk dört bölümden sonra tabiri caiz ise azıcık görünmeyecek diyelim. Fi, Çi, Pi dizinin gerçek adı, bunu da eklemeden edemeyeceğim, bilmem bağlantı kurmanıza yardımcı olabildim mi? Ama tabiî ki esas kız olmadan bir öykü, bir dizi bir şeye benzemez, siz içinizi ferah tutun!

Hayatta iç ferahlıkları bizlerin olsun dileği ile…

 

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..