Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '18

 
Kategori
Magazin
 

Ünlü Oyuncu Serdal Yazıcı ve Nilay Turfanda Söz Verdiler

Ünlü Oyuncu Serdal Yazıcı ve Nilay Turfanda Söz Verdiler
 

Aslında bu bir mutluluk haberi!

Serdal Yazıcı ve Nilay Turfanda hayatlarını birleştirmek için söz verdiler. 12/2/2018 onların sözlerini sevenleri ve aileleri ile paylaştıkları gün oldu. Basının da yer aldığı söz-nişan gecesinde Malatya’nın enfes lezzetlerinden oluşan menü ile Çengelköy 80’ler Cafe-Restoran’da mutluluk dozunun aşıldığı, entelektüel sohbetlerin tadına doyulmadığı bir gece oldu.

Yalçın Menteş, Levent Oran, Adem Akkoç (Bukalemun Adem) gibi ünlü isimlerin de bulunduğu gecede sohbet sanat içerikliydi. Şizofren Doktor Alfred oyunu ile ilgili biraz bilgi vermek isterim.

Şizofren Doktor Alfred oyununun yazarı da olan Serdal Yazıcı Dünyanın içinde olduğu sorunların tümünü bir oyunun içinde toplamayı başarmış. Sanatçı zaman zaman oyununun tanıtımını ve bilet satışlarını bile kendi yapmış ve sonuç ona oldukça tatmin edici bir şekilde geri dönmüştür.

Oyun kapalı gişe oynanmaktadır. Levent Kırca Sahnesinde oynanan oyun şimdi Avrupa yakası ile de buluşmak üzere Profilo Sahnesinde de oynanacak.

15 yaşında yaşadığı psikolojik bir travma sonucu “Katatonik şizofreni” teşhisi koyulmuş bir bedende aynı anda birbirinden farklı 8 karakterle yaşamaya mahkum olan bir karakterin canlandırıldığı oyunda dış sesi Levent Oran oynuyor. Farklı sahne sunumu ile seyircisini memnun eden oyunda aslında oyuncular birbirini görmeden ama aynı diyalogların içerisinde oyunu oynuyorlar.

Serdal Yazıcı kendi yazıp yönettiği oyunda Levent Oran gibi bir usta ile oynamanın kendisine ayrı bir gurur ve heyecan verdiğini belirtti.

Serdal Yazıcı: 1980 Stuttgart doğumlu olan sanatçı ilk-orta-lise eğitimlerini aynı şehirde yapmıştır. Berthol Brecht Tiyatro okulunda eğitim hayatını tamamladı. Muhteşem Yüzyıl, Payitah Abdülhamit gibi reyting rekorlarına koşan dizilerde oynadı. Ekran hayatına devam etmektedir.

Nilay Turfanda ve Serdal Yazıcı’ya bir ömür mutluluklar dilerken, sanat hayatlarında da başarılarının devamını diliyorum.

Hayatta mutluluğunuzun daim olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..