Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın Öyküsü Fragmanı ilgi gördü!

Yazın Öyküsü Fragmanı ilgi gördü!
 

Yazın Öyküsü fragmanı


Dram konulu projelerin en iyi yapımcılarından olan D Yapım'ın, hazırlayacağı, Kanal D'nin, sunacağı Yazın Öyküsü, ilk fragmanı çıktığı andan itibaren başlamasına bir kaç hafta gibi bir süreç kalmıştır. İlk fragmanı deneyimin de seyircilerin düşüncesini sosyal medya da takip ettiğimizde beğenileri kazandığını, olumlu yorumları doğrultusunda gözlemledik.  Yazın Öyküsü Oyuncuları; Vildan Atasever, Ece Çeşmioğlu, Onur Öztürk ve Tansel Öngel'in, başrol olacağı her karakterin farklı bir hikayesi olan dizinin senaryosu geniş tutulmaktadır. Öncelikle konusundan bashedelim;

Yazın Öyküsü Konusu

Gençlik ateşi ile yanan Umur ve Mert, aşık olurlar. Umut'un, aslında sandığı kadar ciddi bir ilişkileri yoktu, Mert, ise bunu tek gecelik yaşayıp, yaptığı hatanın bedelini ilerde büyük ödese de, o gecenin günah keçisi maalesef ki Yaz, olmuştur. Mert'in, zengin babası doktor Doğu'nun, buna karşı çıkacağını bildiğinden dolayı bu bebeği alması için Umut'u, ne yapar ne eder ikna eder. Umut'un, hiç içine sinmese de, tek başına da bebeğini büyütebileceği bir imkanı olmadığından dolayı en doğru karar olarak onda bu kararı alır. Mert, ise günahıyla yüzleşmek yerine babasının aracılığı ile kaçma kararı alarak, yurt dışında onun istediği gibi eğitim görür. Kaçtığından dolayı Umut, ise bu olaya daha çok kızarak, artık bebeğinin sorumluluğunu almak gereği duyar ve onu dünyaya getirmeye karar verir.

Doğu, büyük bir oyun oynayarak ona doğum esnasında ayarladığı hemşire ile bebeğini öldüğünü, bebeği de bir yurta göndererek, herkesden habersiz büyümesini istemiştir. Yaz'ın, işte yurta düşme macerası böyle gelişirken, günün birinde hepsinden hesabını soracaktır. Annesi ve babasını tanıdığında ise onları ilk başta ret etse de, yine de aynı kandan, sevgilerini hissetmek için Yazın Öyküsü'de onlara son bir şans verecektir.

Aslında konusu olarakta bir sürükleyiciliği olan dizi'nin, bakalım başladığı anda nasıl bir ilgi görecektir, merakla bekliyoruz!

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..