Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

"Mehmed; Bir Cihan Fatihi" Dizisi Revizyona Alındı

"Mehmed; Bir Cihan Fatihi" Dizisi Revizyona Alındı
 

Daha afişini bile görünür görmez ortalığı ateşe veren dizi Mehmet Bir Cihan Fatihi için revizyon yapılıyor.

TM Production tarafından yapılan açıklamada: Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ile ilgili senaryo, oyuncu, yapım ekibi ile ilgili pek çok değişiklik yapılmıştır. Ekim ayında çekimi başlayan 1.bölüm ve Teaser “yok hükmünde sayılmış” ve yeniden çekilmeye başlamıştır. Yeni senaryo gurubu ile oyuncu kadrosu ve ekip gözden geçirilecek ve çalışmamız devam edecektir. Revize edilen dizinin çekimi başlayacaktır. Saygılarımızla duyurulur.

Karadayı dizisinden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu tarihi bir diziyle muhteşem bir geri dönüşe imza atacak. Atacak ama işler pek de yolunda gitmiyor.  Kenan İmirzalıoğlu gibi güçlü bir ismin başrolünde Fatih'i canlandıracağı, Kanal D için hazırlanan iddialı projesi “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”(1) büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

Kanal D’de Ocak ayında başlaması planlanan  ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin setinde kriz çıktı söylemleri ortada dolaştı durdu. Yapım şirketi O3 Medya, yönetmen Altan Dönmez ile anlaşmazlık yaşadığı yolundaki durum kesinleşti. Dizinin çekilen ilk bölümünü beğenilmeyerek, yaklaşık 2 milyon liralık emeği çöpe attılar amaç kusursuz olmaktır. Altan Dönmez’in yerine Cevdet Mercan getirildi. Bakın şu işe Paramparça dizisini yöneten Cevdet Mercan’ın Paramparça dizisinden ayrılması üzerine yerine yönetmen olarak Altan Dönmez gelmişti. Bu gün ise tam tersi oldu, hayırlısı olsun!

Mercan, diziye adapte olmak için üç hafta süre istedi. Çekimler durdu. Senaryo yeniden yazılıyor, kadro ise gözden geçiriliyor. Sezonun en yüksek bütçeli projesi olarak kabul edilen ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ sonunda karşımıza çıkacak.

Ne diyelim rast gele!

Hayatta işlerinizin rast gelmesi dileği ile…

(1)http://blog.milliyet.com.tr/kenan-imirzalioglu-nun-yeni-imaji-ortaligi-karistirdi-/Blog/?BlogNo=571023

http://blog.milliyet.com.tr/kanal-d-fatih-dizisine-cok-guveniyor--fatih-sultan-mehmet-kimdir-/Blog/?BlogNo=568416

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..