Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '14

 
Kategori
Güncel
 

ABD, IŞİD'e "Pişid" etse biter.

ABD, IŞİD'e "Pişid" etse biter.
 

Türkiye IŞİD konusunda neden operasyona katılmıyor?

Türkiye, ABD ye diyor ki “ gidin yaptığınız pisliği temizleyin. İŞİDi oraya siz bela ettiniz temizlemek için beni kullanmayın.”  Zaten ellerinde esirlerimiz var.

Aslında ABD nin, IŞİD e yaptığı hava saldırısı da hikâyedir. Saddam zamanında da Kuzey Irak'a yaptığı göstermelik saldırılar vardı. Türkiye PKK yı susturdu ama şimdi ise IŞİD i ortaya çıkardılar. Türkiye ekonomisini düzeltmenin peşinde uğraşırken başkaları da bunu çökertmenin peşinde. Türkiye 30 yıl boyunca teröre yaklaşık 500 milyar dolarını harcadı. Şimdi de IŞİD e harcasın istiyorlar. Kendi kurdukları bataklığa Türkiye yi sürükleyip ekonomik ve insan kaybına zorlamak istiyorlar. Oysa ABD, İŞİD e, “PİŞİD” etse yok olur.

Gitti PKK, geldi IŞİD. IŞİD= İSRAİL Şİİ BİRLEŞİK DEVLETLERİ kuruluyor.

Basında zaman zaman; “PKK, IŞİD le savaşıyor, PKK IŞİD in liderini öldürdü” hikayelerine ben kanmam. PKK yı da kuranlar aynıydı, IŞİD'i kuranlar da aynıdır. Çünkü biz dünyayı yöneten gücü biliyoruz. Çünkü biz dünyanın huzurunu bozan kimler olduğunu biliyoruz. Bu oyunlar ve tuzaklar bizim gözümüzden kaçmaz. Biz düşmanımızı iyi tanıyoruz.

PKK ile işlerini halledemediler, IŞİD i çıkardılar. Bakın IŞİD çıkınca PKK gölgede kaldı.

 

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..