Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Acı Aşk bu akşam sarsıcı bir bölümle geliyor!

Acı Aşk bu akşam sarsıcı bir bölümle geliyor!
 

Acı Aşk bu akşam show tv de


Başrollerinde Seçkin Özdemir ,Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akayın olduğu Acı Aşk dizisi bu akşam izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Dizi farklı konusu ve alışılmışın dışında olan olay örgüsü ile her geçen hafta izleyici çekmeyi başarıyor ve reytinglerini de arttırıyor. Dizide Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci sergiledikleri oyunculuk performansı ile göz dolduruyor.

Dizide bu hafta işler iyice karışıyor. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında Sude karakteri çocuğunu kaybediyor.Bulut ise bir yandan babasının intikamını almaya çalışırken bir yandan Ali’nin ona kurduğu  hain tuzaklara karşı koymaya çalışıyor.Bebeğini de kaybeden bulut görünen o ki ağır bir üzüntü içine giriyor. Sude nin bebeğini kaybetmesinde Ali ve Meleğin etkili olduğunu bilen bulut görünen o ki çok daha hırslı bir intikam yoluna girecek. Öte yandan Bulut ile tek başına başa çıkamayan Ali şirketin eski çalışanı Mehmet’ten yardım almaya devam ediyor. Bulutun çocuğunu ondan saklamaya çalışan Ali ve Melek görünen o ki bu hain planlarına devam etmekte kararlı.Acı Aşk dizisinin yayınlanan son fragmanda Seçkin Özdemir ve Selin Şekercinin ağlama sahneleri çok dikkat çekiyor. Özellikle yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir  sektördeki en iyi ağlayan erkek oyuncu sıfatı ile biliniyor.Görünen o ki ekranlarda bir kez daha Seçkin Özdemir’in oefsane ağlama performansını büyük bir zevkle izleyeceğiz.

İşte Acı Aşkın Büyük Merak Uyandıran Son Fragmanı :

https://www.youtube.com/watch?v=7qZJd1bkT9g

Acı Aşk Seçkin Özdemir ve Selin Şekercinin inanılmaz oyunculuk performansları ve çarpıcı hikayesi ile bu akşam saat 20:00 da Show tvde…

Çetin Kaya

Twitter/FankafaCetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..