Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '21

 
Kategori
Futbol
 

ACİL TRANSFER

 

                                                     ACİL TRANSFER

 

    Değerli okuyucularım Trabzonspor ;  Antalyaspor ve Konyaspor karşılaşmalarından aldığı 4 puan ile önümüzde ki haftalara az da olsa daha  umutla bakmamızı sağladı.

   Geçtiğimiz hafta ki yazımda da belirttiğim üzere bu takıma ara transferde ; iki orta saha, kesinlikle ve hiç tereddütsüz iyi bir golcü ve de sağ ve sol bek alınması mutlaka ama mutlaka gerekli. Fakat şu ana kadar Berat dışında yapılmış bir transfer yok. Ömür’ün sakatlığı ile beraber orta sahaya yapılacak en az 2 transfer ile birlikte yapılacak  4-5 transfer,  Trabzonspor’u zirve yarışına katabilirdi.

    Önemle belirtmeliyim ki bu transferlerin nokta  atışı ve kaliteli olması şart. Durum böyle iken Trabzonspor , transfer döneminin bitmesine az zaman kalmasına rağmen ağırdan gidiyor.

    Benfica takımından ofansa yönelik orta saha oyuncusu Chiquinho ‘nın gündemde olabileceği haber olsa da şu an itibari ile gerçekleşen bir şey yok. Bu oyuncu yakından takip ettiğim, bildiğim bir oyuncu gelmesi halinde Trabzonspor’ a katkı verir.

    Gençlerbirliği karşılaşmasında Trabzonspor vasatın üzerine çıkamadı. Son haftaların etkisiz takımı Gençlerbirliği karşısında zaman zaman oyun üstünlüğü rakibe verildi. Hep diyorum Trabzonspor da Ekuban ve Nwakame olmadığı zaman takım kalitesi çok farkediyor.

    Berat’ı ilk maçı olmasına rağmen heyecanını yenmiş gördüm. Takıma oturmuş yıllardır Trabzonspor forması giyiyor gibiydi. Fakat hep söylerim bir futbolcuyu bir maçta değerlendirmek yersiz olur. Kadroda ki sürekliliği ve oyun içerisinde ki devamlılığı çok önemli. Bu maç üzerinden bakarsak iyi sinyaller verdi ancak abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum. İkili mücadelelerinde biraz daha kontollü olması şart yoksa çok kart görür.

       Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyet, Beşiktaş maçı öncesi çok kritikti. Fakat üst sıralara oynamak ve kadro derinliği için  transfer  elzem.

 

 
Toplam blog
: 12
: 66
Kayıt tarihi
: 11.01.21
 
 

Avukat Melih Saatçı,1977 Sinop doğumludur. 1996 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Huk..