Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '07

 
Kategori
Güncel
 

Ağaya beleş!

Ağaya beleş!
 

23 Temmuz 2007 genel seçimlerinde iktidar olanaklarının sınırsızca kullanıldığı öne sürülmüştü. Ancak daha çok kömür ve gıda yardımları ile ilgili söylentiler gündemde yer alırken, iktidar yanlısı belediyelerin katkıları pek öne çıkmamıştı.

İstanbul belediyesinin 3 milyon YTL’den fazla zarara uğratıldığı ortaya çıktı. Öyle görülüyor ki yaşanan seçim süreci ile ilgili ithamların arkası kesilmeyecek.

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kamu adına gelir elde etmesi gereken reklam panolarını, AKP'ye ücretsiz kullandırdığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul genelindeki 230 billboard, 450 otobüs durağı ve belediye alanına giren toplam 71 ilan tabelasına, AKP'nin Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı adına asılan toplam 2 bin 132 ilan ve afişten hiçbir ücret almadı.

İstanbul genelindeki ilanların organizasyonundan sorumlu olan Kent Vizyon ve Clear Channel adlı iki firmanın sorumluluk alanı dışında bulunan ve tamamıyla belediyeye ait ilan panolarda sergilenen ücretsiz ilanların toplam bedelinin 3 milyon YTL'den fazla olduğu söyleniyor. Skandal, İBB Gelirler Müdürlüğü Tahsilat Şefliği'nin, başkanlığa gönderdiği ilan ve pano ödemeleri konusunda eksiklik olduğuna ilişkin sorusu üzerine, İBB'nin verdiği "bizim inisiyatifimizde" cevabıyla ortaya çıktı”.(Birgün)

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..