Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '15

 
Kategori
Astroloji
 

Ağustos 2015 aylık burç yorumları

Ağustos 2015 aylık burç yorumları
 

Koç

Ağustos ayında aşk ve eğlence hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Hobilerinize, spora ve keyif aldığınız etkinliklere daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde önemli gelişmeler gündeme gelebilir.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğinizin habercisi… İyi bir pozisyonda çalışma şansı yakalayabilir, terfi edebilirsiniz. Bu süreçte kronik sağlık sorunlarınız şifa bulabilir.
14 – 19 Ağustos’ta; Özel hayatınızı yakından etkileyen sürpriz gelişme ve fırsatlar gündeme gelebilir. Heyecan ve macera duygunuzun yüksek olduğu bugünlerde, ilişkilerinizle ilgili yeni ve önemli bir karar almamanız isabetli olacaktır.
29 Ağustos’ta; Geçmişte yaşadıklarınızı düşünebilir, kendinizle yalnız kalarak dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sizde gizlenmiş olaylar açığa çıkabilir, bilinçaltı rüyaları görebilirsiniz.

Boğa

Ağustos ayında ailenizin ve evinizin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenebilir, evde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişle ilgili anılarınız, uzun süredir devam eden alışkanlıklarınız, bilinçaltınızda iz bırakan olaylar su yüzüne çıkacaktır.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; aşk ve eğlence hayatınızda renkli bir dönemin habercisi… Aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu ve huzuru bulabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Boğalar için harika bir zaman…
14 – 19 Ağustos’ta; Geçmişle ilgili konular gündeme gelerek aydınlığa kavuşabilir. İlginç karşılaşmalar yaşayabilir, uzun süredir aklınızı kurcalayan soruların cevabını bulabilirsiniz.
29 Ağustos’ta; arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal konular gündeme gelebilir. Girdiğiniz yeni ortamlarda farklı bakış açıları geliştirebilir, hayallerinizi düşünebilirsiniz.

İkizler

Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bu ay, iletişim ve haberleşme ön planda olacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlardan haber alabilir, ilginç karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili konular ve yolculuklar sık sık gündeme gelebilir.  
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; aile ilişkilerinizde mutlu ve huzurlu bir dönemin başladığını gösteriyor. Ev almayı veya taşınmayı düşünüyorsanız, hayalini kurduğunuz eve yerleşme şansı yakalayabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; Etkileyici konuşmalar yapabilir, beklediğiniz haberleri alabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz. Beklenmedik sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir; şaşırabilir, aydınlanabilirsiniz.
29 Ağustos’ta; Toplumla olan ilişkilerinizin ve iş hayatınızın ön sıraya yerleşeceği bugünlerde, güçlü kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Yardımsever yaklaşımlar sergileyebilir, duygusal ve manevi değerlere önem verebilirsiniz. Gerçek dışı haberler gündeme gelebileceği için önemli kararlarınızı bir süre ertelemeniz uygun olacaktır.

Yengeç

Ağustos ayında maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz kaynaklar ön planda olacaktır. Kalite ve lüks tüketime yönelebilir, rahat ve konforlu yaşamak isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz fikirler gündeme gelebilir. Ay boyunca gereksiz masraflardan uzak durmanız isabetli olacaktır.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönemin başladığını gösteriyor. Akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan güzel destekler alabilir, şans bulabilir, yolculuklara katılabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; Maddi konularla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. İş hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilir, uzun süredir beklediğiniz bir fırsatı elde etme şansı yakalayabilirsiniz.
29 Ağustos’ta; Manevi konulara yönelebilir, inançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevabını, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Bugünlerde göreceğiniz rüyalar; gelecekte yaşayacağınız olaylara rehberlik edebilir.

Aslan

Ağustos ayında ışığınızın yükseldiğini hissedebilir, girdiğiniz ortamlarda ilgiyle karşılanabilirsiniz. Düşündüğünüz her türlü girişimi başlatabilir, geçtiğimiz ay aldığınız kararları hayata geçirebilirsiniz. Eski aşklarınız, uzun süredir görüşmediğiniz insanlar gündemde olacaktır.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; maddi konularda, ticaret ve alım satım işlerinde çok güzel fırsatlar elde edeceğinizin habercisi. Düşündüğünüz yatırımları gerçekleştirebilir, kazançlarınızı artırma fırsatı bulabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; Bireysel yaşamınızı yakından etkileyen teklif ve fırsatlar gündeme gelebilir. Sürpriz yolculuklara katılabilir, yurtdışı bağlantıları kurabilir, yaşamınızı yenileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.
29 Ağustos’ta; İlişkilerinizde yardımlaşma temalarının ön plana çıkmasıyla birlikte paylaşımlara önem verebilirsiniz. Beklediğiniz paralar ve ödemeler gündeme gelebilir.

Başak

Ağustos ayının ilk yarısında kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendinizle yalnız kalma ve dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız deneyimleri gözden geçirebilir, yeni gerçekler öğrenebilir, uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transitiyle birlikte; Uzun süredir hayalini kurduğunuz yenilikler ve şanslı gelişmeler yaşamınızda görünür olmaya başlıyor. Sınırlarınızı aşabilir, bolluk ve bereketi yaşamınıza kolayca çekebilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; İlginç karşılaşmalar yaşayabilir, geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Yaşayacağınız yüzleşmeler sizden gizlenen gerçekleri açığa çıkarabilir.
29 Ağustos’ta; İlişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız, beklentileriniz ön planda olacaktır. Mevcut ilişkilerinizde önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Terazi

Ağustos ayında arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön planda olacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilir, eski aşklarınızdan haber alabilirsiniz. Girdiğiniz yeni ortamlar, hayallerinizin yenilenmesine ve farklı bakış açıları geliştirmenize yardım edecektir.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transitiyle birlikte; geçmişten bugüne yaşadığınız travmalar iyileşmeye başlıyor. Bırakmak istediğiniz alışkanlıkları kolayca bırakabilir, kilo verebilir, yenilenme ve arınma fırsatı bulabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevreler edinebilirsiniz. İlişkilerinizde sürpriz ve ilginç karşılaşmalar, heyecan duygunuzu harekete geçirebilir ve yaşamınızı renklendirebilir.
29 Ağustos’ta; çalışma hayatınızda hareketli ve tempolu günler geçirebilir, uzun süredir emek verdiğiniz çalışmaların sonuçlarını alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep

Ağustos ayında toplumla olan ilişkileriniz, kariyer hayatınız, geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. İş yaşamınızda yeteneklerinizle dikkat çekebilir, uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilir, güçlü kişilerden güzel destekler bulabilirsiniz.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizden güzel şanslar elde edeceğinizin habercisi. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, gelecekte işinize yarayacak yeni çevreler edinebilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; İlişkilerinizde sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, geçmişle ilgili konulara yeni çözümler üretebilirsiniz. Yeni bir iş teklifi veya iş yerinizde terfi etme şansı gündeme gelebilir.
29 Ağustos’ta; Aşk hayatınızın ön planda olacağı bugünlerde, yeni gerçekler öğrenebilir, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal ve romantik paylaşımlar ön plana çıkabilir.

Yay

Ağustos ayında yolculuklar, seyahatler, yabancılarla ilgili konular ön planda olacaktır. Kişisel gelişiminize önem verebilir, bilgilerinizi geliştirebilir, merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Ay boyunca gerçekleri görmenize yardımcı olacak rehber rüyalar görebilirsiniz.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; iş ve kariyer hayatınızda zirve yapacağınız bir yıla işaret ediyor. Uzun süredir özlemini duyduğunuz iş imkanlarına sahip olabilir, iyi bir pozisyonda çalışabilir, yeteneklerinizle göz doldurabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; Yeni bir kursa, seminere katılabilir, inançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler, ilginç karşılaşmalar gündeme gelebilir.
29 Ağustos’ta; Ailenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilir, evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınız, eski zamanlar yeniden aklınıza gelebilir.


Oğlak

Ağustos ayında başkalarından gelen gelirleriniz, maddi-manevi paylaşımlar ön planda olacaktır. Beklediğiniz ödemeleri ve paraları tahsil edebilirsiniz. Ay boyunca sizde iz bırakan, geçmişte yaşadığınız olaylarla ve kapattığınız defterlerle ilgili gelişmeler gündemde olacaktır.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; eğitim ve seyahat konularında, uluslarası işlerinizde şanslı ve destekleyici fırsatlarla karşılaşacağınızı gösteriyor. Topluluklarda etkileyici konuşmalar yapabilir, inançlarınızla dikkat çekebilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, farkındalığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.
29 Ağustos’ta; Kardeşinizin ve akrabalarınızın ihtiyaçları gündeme gelebilir. İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bugünlerde, beklediğiniz haberleri alabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

Kova

Ağustos ayında güçlü kişilerle bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı düşünebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlardan ve eski aşklarınızdan haber alabilirsiniz.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transitiyle birlikte; ilişkilerinizde ikramlarla ve jestlerle karşılaşabilir, maddi manevi destekleri 1 yıl boyunca kolaylıkla bulabilirsiniz. Ortaklaşa işler güzel kazançları beraberinde getirebilir.
14 – 19 Ağustos’ta; İlişkilerinizi ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu tarihlerde sürpriz haberler alabilir, ilginç karşılaşmalar gündeme gelebilir.
29 Ağustos’ta; beklediğiniz paralar ve ödemeler gündeme gelebilir. İlişkilerinizdeki alma-verme dengesini gözden geçirebilir, sahip olduklarınızı korumak, güvende hissetmek isteyebilirsiniz.

Balık

Ağustos ayında çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, günlük yaşamınızı kolaylaştıracak destekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Halletmeniz gereken rutin işleriniz ön sırada yer alacaktır.
11 Ağustos’ta başlayan ve 1 yıl boyunca devam edecek olan Jüpiter transiti; ilişkilerinizden çok güzel şanslar elde edeceğinizin habercisi… 1 yıl boyunca yeni insanlar tanıyabilir, saygın ve seçkin kişilerle bir araya gelebilir, ciddi ilişki kurabileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz.
14 – 19 Ağustos’ta; iş hayatınızda yeni projeler ve yeni iş teklifleri gündeme gelebilir. Maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz sürpriz bir teklifle karşılaşabilir, beklediğiniz paraları tahsil edebilirsiniz.
29 Ağustos’ta; Duygularınızın ve hassasiyetinizin fazlasıyla yüksek olacağı bugünlerde, bireysel ihtiyaçlarınıza öncelik verebilirsiniz. Sezgileriniz yüksek olacaktır. Sağlığınıza özen göstermeniz olası rahatsızlıkların önüne geçebilmenize yardım edecektir.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..