Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

11 – 17 Aralık Haftası Gökyüzü

11 – 17 Aralık Haftası Gökyüzü
 

11 Aralık haftası boyunca Güneş, etkili açılar yapıyor olacak. Merkür ile kavuşumunun ortaya çıkaracağı anlaşmalara, planlara, projelere dikkat çeken görünümü, Kiron ile olan sert açısı ve aynı zamanda Uranüs ile olan uyumlu açısı ile birlikte geleceğe yönelik verilebilecek olan mücadeleci, gayretli, istekli ve yeni gelişmelere açık sergileyen durumlar ile şekillenmekte olacak. 9 Aralık Cumartesi günü yöneticisi olduğu Akrep burcuna ilerlemeye başlayan Mars, mücadele, çaba, harekete geçme dürtüsünü arttırmakta ve kuvvetlendirmekte. İstekleri elde etmenin gerektirdiği eyleme geçme, inisiyatif alma yetisini güçlendiren Mars’ın Akrep burcu yerleşimi, ülkemiz natal haritası üzerinde de önemli etkiler yaratmakta olacak. Bu burçta 5.ev üzerinde hareket edecek olması ile natal gezegenler olan Güneş, Venüs ve Jüpiter ile kavuşum yapıyor olacak. 27 Ocak günü Yay burcuna geçene değin Mars, gençler, çocuklar, eğlence ve sporsal aktivitelere yönelik konular üzerinde artan aktiflik ile birlikte Mars’ın doğası benzeri çatışmacı, rekabetçi, güç ortaya koymaya yönelik gelişmelere sahne yaratıyor olacak.

Güneş, Merkür kavuşum

13 Aralık Çarşamba günü, içinde bulundukları Yay burcunda Merkür ve Güneş kavuşumu gerçekleşmekte olacak. Güneş ile yaklaşan Merkür astrolojik bir terim olarak yanık olma durumunda. Bu Merkür’ün ifade ettiği konulara zayıflık getirmekte. Retro hareketini de gözönüne aldığımızda ve zararda olduğu bir burçta yerleşimde Merkür temsil ettiği konulara yönelik çok da fayda sağlayıcı, ilerleme getirici etkiler vadetmemekte. Kendini ifade etme zorluğu, otoriteye karşı zayıflık gibi kontrol etmekte zorlanılacak, diğer kişilerin kontrolüne bırakılacak durumlara açıklık sergilenen enerjilerin hakimiyeti artmakta. Uluslararası ilişkiler, karşılıklı anlaşmalar, hukuksal konular üzerinde de olumsuz etkiler görülebilir. Şartlar üzerinde hakimiyet kurmak zorlanılacak durum haline gelebilir.

Merkür, Venüs kavuşum

Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek olan kavuşum 15 Aralık Cuma günü kesin dereceye ulaşıyor. İkiside zayıf durumda olan Merkür’ün Venüs ile kavuşumu ilişkiler, anlaşmalar üzerinde bazı gelişmeler sağlayacak olsada beklenilen faydayı alacak kadar güçlü işbirliklerine, anlaşmalara olanak verecek güçte olamayacak. Geçmişin etkisini taşıyan konuların tekrar gündem bulabilecek olması, uzlaşma arayışlarının yeniden dikkate alınması gibi etkileri açığa çıkaracak olan kavuşumun Ceres astroidi ile olan uyumlu görünümü uzlaşmacı olma yönünde kolaylıklar sağlayan etkileri taşımakta.

Güneş, Kiron kare

16 Aralık Cumartesi günü, Güneş, Kiron arasında oluşan kare açı, hafta ortasından itibaren etkili olmakta. Olmak, oldurmak istediğimiz herşey için vermemiz gereken bir mücadele içinde olacağımıza işaret eden konum, amaçlarımızı elde edebilir olmanın gerektirdiği gayret ve karşılaşabilecek olunan zorluklara işaret etmekte. İdealize edilmiş hedeflerde ısrarcı olmak, başarı ve güç arayışına girmek, egosal sorunlar yine bu açının etkisine dair durumları açığa çıkarabilecek. Aynı gün Güneş’in Uranüs ile arasında oluşan üçgen açı, geleceğe yönelmiş olan istekler için verilebilecek bir mücadele içinde olunabileceğini anlatmakta.

Güneş, Uranüs üçgen

Değişim enerjisi taşıyan Güneş, Uranüs üçgen açısı, özgürlük, bağımsızlık ve yenilik arzusu, isteği içinde olma etkileri taşımakta. Kendiliğinden gelişen, akıcı ve engellenemez değişimlerin hayatımızda yer bulmaya başlayabilecek olduğu 16 Aralık Cumartesi günü ve öncesi sonrası birkaç günlük süreçte, enerjiler yeni gelişmelere, beklenmedik, farklı durumlara açıklık sergilemekte.

Sevgiyle kalın…

Dilâra B.Efeoğlu

 

 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..