Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Ak Parti Büyük Ustasını Kaybetti!

Ak Parti Büyük Ustasını Kaybetti!
 

"Necmettin Erbakan Hoca vefat etti"


Başta İktidarda bulunan Ak Parti kadrosu dahil olmak üzere bir çok siyasiyi yetiştiren usta bir kişiliğe sahip olan Eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan az önce tedavi gördüğü Hastane'de vefat etti ...
Oysa daha bir kaç hafta önce sağlık durumunda endişe edilecek herhangi bir hususun söz konusu olmadığı haberlerini okumuştuk!
Hatta sayın Erbakan'ın sağlık durumuyla ilgili haberlere ''asılsız iddialar şeklinde karşı çıkılmış ve hiçbir gerçekliği olmayan bu hayal ürünü haberler, sadece camiamızı değil milletimizi de derinden üzmüştür şeklinde açıklamalar yapılmıştı!

Hastane Başhekiminin bu konuda çeşitli medya organlarına yaptığı açıklamalarda Sayın Erbakan'ın bacağında nükseden iltihabi dokunun hızla iyileşmekte olduğunu belirtmiş ve antibiyotik tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olacağı bildirilmişti!
Parti yetkilileri tüm bunlara rağmen bazı internet sitelerinde asılsız ve hayal ürünü haberlere yer vermekte ısrar edilmesini maksatlı buluyoruz demişlerdi.

Ancak bugünün son dakika haber manşetleri Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefat ettiği yönünde maalesef,!

Güven Hastanesinde bir süredir tedavi gören ve dün gece rutin tedavi için hastaneye kaldırılan Erbakan'ın saat 11.40'da vefat ettiği açıklandı!
Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz!

Necmettin Erbakan’ın cenazesi 1 Mart 2011 Salı günü İstanbul Fatih Camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul Merkez Efendi’deki aile kabristanlığına defnedilecek.

Merhumu Türk siyasetinin son elli yılına damgasını vuran ve renkli bir kişiliğe sahip olan bir siyaset adamı olarak hatırlayacağız!

 
Toplam blog
: 1021
: 1607
Kayıt tarihi
: 19.10.07
 
 

Çok eski olmayan bir tarihte tıpkı sizler gibi Melek'lere gülümsermişim uykulu hallerimde!  ..