Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

zirve özden özpınar

http://blog.milliyet.com.tr/fidanlar

27 Aralık '07

 
Kategori
Yılbaşı
 

Akan an

Akan an
 

Yeni yıla biraç gün kala zamanı bir an durdurabilmek sorgulayabilmek isterdim. Hangi güzellikleride beraberinde götürüyorsun diye.Y üreklerimizde , ellerimizde ne kalacak diye. Gün doğumundan batımına merhabalar, paylaşımlar, yardımlar, kilitsiz kapılar, denizlerin toprakların havanın tüm canlılara hediyeleri... Zamanın götürdükleri ve elimizde kalanlar. Umutlarımız, hayallerimiz, .

Gidenlere biraz akıl erdirerek baksakta bunun için çaba harcasakta yinede geri döndüremiyeceğimizi görüyoruz. Yeni başlangıçlarda umut , ufak tebessümler , hediyelerle güzel paylaşımlar zamana inat duygularımızı canlandırıyor ama yine de diyor yüreğimiz. Belki eskiyi canlandırmak o anı yaşamak asıl isteğimiz. Önümüze bakmamız , ileriye daha ileriye güzellikleri taşımamız gerektiğini biliyoruz lakin, değerlerimizin her geçen yıldan daha azı kaldığını biliyor, dudaklarımıza koca bir gülümsemeyi yakıştıramıyoruz

Dünyamızda yaşanan herşey bizim, insanların eseri. Tabiat ana artık eskisi gibi zenginliğini sunmuyor. Verdiklerinide sanki geri alır gibi. Bir ceza olabilir mi? Biz insanlara durp düşünmemizi ister ceza. Savaşlarıdurdurun, birbirinizikollayın, merhabalaşın, gülümseyin, kin öfke nefretten uzak durun, eşitliği koruyup haklarınıza saygılı olun dercesine..

Yeni gelecek ve akıp gidecek zamanı sorgularken, kocaman bir gülümsemeyi hak edeceğimiz insanlığımız da akıversin mi zihnimizden.

Hep sevgiyle ...

 
Toplam blog
: 363
: 353
Kayıt tarihi
: 09.12.07
 
 

Buca Eğitim Enstitüsü mezunuyum. Emekli öğretmenim. İzmir'de yaşıyorum. Adaletin, yalınlığın, sev..