Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

13 Haziran '11

 
Kategori
Resim
 

AKM'de Kara Kalem Sergisi

AKM'de Kara Kalem Sergisi
 

Kara kalem sergisine büyük ilgi…


Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Osman Hamdi Bey Sanat Merkezi Eğitmeni Ressam Tuğba Cilesun’un Resim Atölyesi Karakalem Sergi açılışı AKM İbrahim Çallı Sanat galerisinde, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün’ün katılımı ile gerçekleşti.

Kara kalem çalışmasını çok beğendiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner; “O kadar güzel çalışmalar yapılmış ki hayran olmamak elde değil. Sanat merkezi eğitmenimizi ve kursiyerlerimizi ne kadar tebrik etsek az. Her bir resmi birbirinden güzel, ayrım yapmak mümkün değil. Böylesine güzel bir sergiden dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

Açılışa katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün de, sergideki resimlerin çok gerçekçi olduğunu anlattı. Hatice Akgün; “Her birinde ayrı bir anlam ve duygular yüklü. Büyükçekmece’de sanata ve sanatçıya çok önem verildiği için sanatçılarımızın yaratıcılığı da o derece yüksek oluyor. Haliyle de bu önem karşısında çok güzel eserler sanatseverlerin beğenisine sunuluyor” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle birlikte açmış olduğu sergide oldukça duygusallaşan Eğitmen Tuğba Cilesun şunları söyledi; “Yaptığımız karakalem çalışmaları sergisini gezenlerin olumlu düşünceleri beni ve öğrencilerimi gerçekten mutlu etti.”

Sanatın dili ne güzel...

''Melekler Yüreğinizden Öpsün''

Sabiha Rana

İletişim: sabiharana@sabiharana.com

Facebook: Sabiha Rana | Facebook

Twitter: http://twitter.com/#!/sabiharana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..