Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '15

 
Kategori
Siyaset
 

AKP den ayrılan konuşmaya başlıyor….

AKP den ayrılan konuşmaya başlıyor….
 

bugazete.com


Dikkat ediyorum da, AKP bünyesi içindeyken sesleri çıkmayan milletvekilleri, partiden ayrıldıktan sonra dilleri açılıyor ve konuşmaya başlıyorlar.

Genel seçimlere 2 ay kala 3 dönem engeline takılan Bülent Arınç aktif siyasetten ayrılacağı için şimdiden konuşmaya başladı.  Seçimlerden sonra Melih Gökçek hakkında bazı dosyaları açıklayacağını söylüyor. Peki neden bugüne kadar bekledi ve iki ay daha bekleyecek? Daha önce AKP’de Bakanlık yapan Abdüllatif Şener, İdris Naim Şahin, ve ayrılan diğer milletvekilleri partiden ayrıldıktan sonra hep AKP aleyhine konuştular.

Abdullatif Şener Erdoğan hakkında neler demişti:

Erdoğan’ın her zaman bir zenginleşme arzusu olmuştur diyen Şener, “Böylesine büyük bir servet ortaya çıkıyorsa bu servetin meşru bir servet ortaya çıktığını söyleyemezsiniz, helal bir kazanç olduğunu söyleyemezsiniz. Doğrudan doğruya yetimin yoksulluk hakkının gasp edilerek oluşturulan bir servet olduğunu söylersiniz.

İstanbul milletvekili  Muhammed Çetin ne demiş:

Haksızlığa hukuksuzluğa göz yumanlar ahirette ne diyecekler? AK Parti kararmıştır. Yiyenlerden çalanlardan, yolsuzluklardan bıkıp AK Partiye temiz diyen vatandaşlarımızın maalesef güvendiği dağlara kar yağmıştır." dedi.

Çetin istifasını şu cümlelerle dile getirmişti: "Varlık sebebini yitirmiş partide kalmak günahlarına ortak olmak olacağından AK Parti'den istifa ediyor, Bağımsız Milletvekili olarak siyasi hayatıma devam ediyorum." 

İdris Naim Şahin AKP’den ayrıldıktan sonra bakın neler demiş?

Yaptığı açıklamada "AKP yönetiminin elinde her milletvekilini tehdit etmek üzere hazırlanmış, bir kırmızı şantaj dosyası var" demiş.

Başka bir İdris, AKP’den istifa eden İdris Bal ise şunları söylemiş:

"Bu iktidarın içerisinde ciddi bir PKK lobisi var. Bu lobi bilerek, isteyerek ve kasıtlı olarak terör örgütünün önünü açan çözüm sürecini başlattı" dedi.

Geçen akşam “Kim milyoner olmak ister yarışmasını izliyorum.” Yarışmacı bayan 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin ne için yapılacağını bilemeyince seyircilere sordu. Seyircilerin % 55 i ise 7 Haziran’da hangi seçimler için oy kullanacaklarını bilemedi.

Dün Fransa’da düşen uçakla ilgili bir internet sitesinde yapılan yorumları okuyorum. O yorumlardan bir tanesinde Tanrı kaderlerini böyle yazmış yorumuna karşı yapılan şu yoruma bakar mısınız?

erdaltukenmez82

Tanrı değil Allah diyeceksin bu bir. İkincisi ise Allahım bize Tayyip sevgisi de dürüstlük ve ahlak da nasip etmiş de; sana beyin nasip etmemiş be güzelim.

İşte 7 Haziran’da oy kullanacak halkımızın durumu böyle. Takım tutar gibi parti tutmak böyle oluyor demek  ki…

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..