Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Futbol
 

Al gülüm, ver gülüm...

Al gülüm, ver gülüm...
 

Fenerbahçe neden istiyormuş Nobre'yi?


Nobre Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakıyormuş, bu transfer için Beşiktaş'tan istediği paradan daha az bir rakama imza atabilirmiş. Bu yüzden Nobre'nin menajeri siyah beyazlı yönetimi uyarmış, "Bir an önce mukavele imzalayın. Fenerbahçe'ye gidebiliriz." demiş. Çünkü Nobre'yi Fenerbahçe de çok istiyormuş.

Fenerbahçe neden istiyormuş Nobre'yi?
1) Türk statüsünde olduğu için.
2) 2006 yılından bugüne hiçbir santrfor onun kadar faydalı olmadığı için. ('Denizlispor faciası' sonrası)
3) Alex'le sağladığı uyum için.
4) Fenerbahçeli taraftarın sevgilisi olduğu için.

Şimdi ortalık toz dumam. Nobre'nin Fenerbahçe'den kovulduğunu, 'başkan kovduğu adamı bir daha geri almaz' diyenleri mi ararsınız, 'Fener'in Nobre ile bir sorunu yok, zaten o bizimdi' diyenleri mi ararsınız, yoksa; 'Fener'in bu kadrosunda Nobre kendine yer bulamaz' diyenleri mi?

Bilinçli ve sağlıklı transfer politikası üretemeyen kulüplerimizin hemen hepsinde benzer olaylar yaşanmakta. Bu tip konuların artık aşılmasının gerekliliği bilinmekle beraber, her ne hikmetse her zaman spor gündeminde kendine yer bulur, fakat bir türlü çözüm bulunamaz. 'Balon' diyemeyeceğimiz bu tip haberler, çoğu kez de gerçekleşir.

Bir menajer ortaya çıkıp, istediği gibi piyasa yaratabiliyor, gelişigüzel konuşmalarıyla transfer yaptırabiliyorsa vah ki, ne vah... Koskoca kulüplerimiz de oltaya gelip bu yemi yutabiliyorlarsa vah vah ki ne vah vah...
 
Toplam blog
: 660
: 862
Kayıt tarihi
: 15.04.08
 
 

Atatürk, cumhuriyet ve Türkçe sevdalısıyım. Hayatımda hiçbir konu veya olay karşısında 'keşke' de..