Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Aldatılmış bir annenin oğlunun, 35 yıllık karısına duyduğu büyük aşk

Aldatılmış bir annenin oğlunun, 35 yıllık karısına duyduğu büyük aşk
 

İlan 9 Aralık 2011'de yayınlandı


Sabah gazeteleri okurken tam sayfa taziye ilanı çarptı beni. Böylesi duygulu, böylesi içten, üstelik bir erkek tarafından eşine yazılmış ilanı ilk kez gördüm...

ACI KAYBIM
Güzide eşim, 35 yıllık hayat arkadaşım,
3 evladımın annesi, değerli eşim
Hacı ZAFER TATLICI
hanımı kaybetmenin derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyorum.
Daima yanımda bulunan ve
varlığı ile bana hayat ışığı olan kıymetli eşim
mekanın cennet olsun.
Nur içinde yat
seni daima kalbimde yaşatacağım
ve özleyeceğim.

AHMET TATLICI

Evlilik bu kadar güzel özetlenir... "Daima yanımda bulunan ve varlığı ile bana hayat ışığı olan..."
35 yıllık karısını müthiş bir nezaketle anan, bu derin sevginin sahibi kim diye meraklanınca, araştırdım ve Tatlıcı ailesinin çalkantılı hikayesiyle karşı karşıya kaldım...
Bu büyük sevginin altından çıkan dramla karşılaşınca çok şaşırdım...
Ahmet Tatlıcı, dünyanın en zenginleri arasında yer alan, 3 milyar dolara yakın servetin sahibi Salih Tatlıcı'nın mirastan men ettiği oğlu. Neden mi?

Salih Tatlıcı 1970'lerde, Ahmet Tatlıcı'da dahil olmak üzere toplam 3 çocuğunun annesi olan eşini yanında çalışan 19 yaşındaki kasiyer bir kız için terk ediyor.

1977'de yasak aşkından oğlu Uğur dünyaya geliyor.

1988'de, o yıl çıkan bir yasadan yararlanarak (3 yıl ayrı yaşama boşanma gerekçesi yapılıyor) karısını boşuyor ve 1993'te sonradan Nurten adını alan Maria ile evleniyor.

Herşey bundan sonra başlıyor...

Nurten yılın bazı günleri Miami'de, bazı günleri Londra'daki evde, çoğunluğunu da İstanbul'daki yalıda lüks bir hayat yaşarken, Ahmet Tatlıcı'nın annesi ise oğlunun aldığı mütevazi apartman dairesinde yaşıyor.
Yıllar geçtikçe, baba Salih Tatlıcı 3 çocuğunu mirastan men edecek kadar onlardan uzaklaşıyor ve kanser hastalığına yakalanıyor...
Ölüme hazırlanan Salih Tatlıcı, Nurten'den olma oğlu Uğur ve Nurten'e 3 milyar dolarlık bütün mirasını bırakıyor. İlk karısından olma 3 çocuğunu mirastan men ediyor.
Uzun süre dünyanın en iyi hastanelerinde tedavi oluyor ama 22 Şubat 2009'da ölüyor...

İşte Ahmet Tatlıcı tüm bu yaşananların ardından, annesini ve sonrasında kendilerini de terkeden bir babanın oğlu olarak, 35 yıllık karısının arkasından yayınlıyor bu ilanı...

"GÜZİDE EŞİM, 35 YILLIK HAYAT ARKADAŞIM, 3 EVLADIMIN ANNESİ, DEĞERLİ EŞİM... NUR İÇİNDE YAT, SENİ DAİMA KALBİMDE YAŞATACAĞIM VE ÖZLEYECEĞİM..."

 
Toplam blog
: 56
: 1253
Kayıt tarihi
: 24.11.11
 
 

Gazeteci ..