Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '09

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Alışveriş yaparken bunlara dikkat edin

Alışveriş yaparken bunlara dikkat edin
 

Kadınların keyf ile yaptıkları işlerden biri de alış veriş yapmaktır kuşkusuz. Peki alış veriş yaparken nelere dikkat etmeniz gerekiyor biliyor musunuz?

Öncelikle elbette aşırı para harcamamaya. Bu hoşunuza gitmedi mi ? Peki …

Sezonluk giysiler alırken çok para harcamamaya özen gösterin.. Sonuçta adı üstünde sezonluk. Diğer sezon kullanamayacaksın. O halde niye o kadar para dökeceksiniz ki.

Asla klasiklerden vazgeçmeyin. Modasını hiçbir zaman kaybetmeyecktir. O yüzden kaliteyi tercih edin. Ve pek çok seçenekle kullanabilirsiniz klasiği.

Mutlaka klasik bir pantolon ve moda renklerde alacağınız gömlekler farklı şekillerde kullanımları ile şıklığınızı gözler önüne serecektir. Örneğin boynunuza takacağınız bir fular ya da kolye ya da önümüzdeki kış gene moda olan yeleklerle farklı bir kombine elde edebilirsiniz.

Asla ihtiyacınız dışında bir giyecek almayın. Daha sonra pişman olabilirsiniz

Moda diye size yakışmayacak giysiyi asla almayın. Üstünüzde hoş durmayabilir ve sizi komik bir duruma düşürebilir. Giysi alırken mutlaka deneyin. Alıp çıkmayın. Sonra pişmanlık yaşamayın.

Çok ödeyin ama az alın. Yani dolabınızı doldurmak yerine kaliteli ve kombine olacak giysiler alın. Birkaç tane kaliteli ve işe yarar takım elbiseye sahip olmak, ucuzluktan alınmış giyemeyeceğiniz veya giymenizin uygun olmayacağı yüzlerce kıyafetten daha iyidir.

http://www.turkiyeinternette.com/haber/7791-moda-alis-veris-yaparken-bunlara-dikkat-edin.html

TİN

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..