Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '11

 
Kategori
Futbol
 

Alsancak'ta sevinmeyi çok özlemişiz

Alsancak'ta sevinmeyi çok özlemişiz
 

Reha Kapsal’ ın istifasından sonra dümeni devralan Mustafa Uğur hocamız ile ilk maçımız Alsancak Stadında sekiz maçta sadece bir yenilgi alan, liderliği paylaşan aynı puandaki üç takımın bir puan gerisinde yer alan Kartalspordu.

Maça istekli başlayan Karşıyakamız iyi organize olamasada pozisyon üretmeye çalıştı. İlk 15 dakika sonrasında oyun dengeli bir mücadeleye dönüştü. İlk yarının sonunda, verilen bir dakika uzatma dakikaları oynanırken Turgay’ın topa kayarak müdahalesi Kartalsporun forveti Karşıyakamızda da forma giymiş Önder Çengel’ e asist oldu ve ilk yarıyı geride kapattık.

İkinci yarı Karşıyakamız hücumda organize olmayı başarabilince geliştirilen ataklar tehlikeli olmaya başladı. Ahmet Burak Solakel’in ters ayağı ile yaptığı ortaya iyi yükselip beraberlik golünü kaydeden Şaban Genişyürek, baskıyı iyice arttırdığımız dakikalarda sol ayağıyla yerden güzel bir vuruşla Karşıyakamızı öne geçiren gole de ismini yazdırınca üç puanı kazanan taraf olduk.

Mustafa Hoca oyuncu değişikliklerini yerinde kullandı. Yediğimiz golde büyük hata yapan, maç içinde vasatı aşamayan Turgay’ın yerine Taha, çok fazla top kaybeden Erhan Kavak’ın yerine Ferdi Elmas değişikliğine gidince Karşıyakamız sahada daha canlı, daha diri, daha mücadeleci taraf olmaya devam etti. Son değişikliğimizde ise iki gol kaydeden ve yorulan Şaban’ı hem dinlendirmek hem de alkışlatmak için 84.dakikada kenara alıp Özgürcan Özcan’ı sahaya aldı Mustafa Hoca.

Kartalspor oyuncular sürekli yerde yattılar. Hakem de buna müsamaha gösterdi. En ufak ikili mücadelelerde kendilerini yere atan Kartalsporlu oyuncular her posizyonda en az iki dakika oyundan çaldı. Yerde can çekişiyormuş gibi kıvranan bu arkadaşlar tedavi için kenara alınır alınmaz tekrar oyuna girmek için izin aldılar. Oyuncuların kötü niyetine hakem de göz yumunca taraftar haklı olarak tepkisini dile getirdi.

Hakeme ise ayrı bir tepkim var. Kartalsporun 88. dakikaya kadar sarı kart görmemiş olmasının hiçbir şekilde izahı yok. Kartalsporlu oyuncular maç boyunca yaptıkları gibi yerde yatarken takım arkadaşı topu taça attı, ama nasıl bir kararsa hakem maçı hakem atışıyla başlattı. Düdük çalmış, oyunu durdurmuş olsa top taça atılmaz zaten. Merkez Hakem Komitesi’ nin atadığı hakemlere baktığımızda Bank Asya ligi hakemler için tam anlamıyla staj yeri.

Sonuç olarak yeşil-kırmızı forma hak ederek kazandı. Oyuncularımız üzerlerindeki armaya yakışır bir mücadele verdiler. Bu sene sahamızda ilk galibiyetimizi aldık. Alsancak Stadında çifte bayram yaşadık. Alsancakta sevinmeyi çok ama çok özlemişiz. 12 Kasım’da Denizli deplasmanına gidiyoruz. 100. yılımızın ilk maçında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Maç sonu futbolcularımızla KAFKAF çekişimiz görülmeye değerdi.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..