Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '21

     
    Kategori
    Sağlıklı Yaşam
     

    Altan Yücetaş Migren Tedavisi

    Migren tedavisi nedir?
     
    Migren, kişinin yaşam konforunu düşüren çok ciddi bir rahatsızlıktır. Bir çok nedenden ve bir çok bölgeden tetiklenebilir. Ataklar özellikle başın arka kısmı, alın bölgesi, şakaklar, göz bölgesi ve burun içinden başlayabilir. Yine atak süreleri tetiklenen bölgelere, ruhsal duruma, migren atağını oluşturan etmene bağlı olarak değişkendir. Dakikalarca sürebildiği gibi saatlerce ve günlerce de devam edebilir.
     
    Kişiyi son derece rahatsız eden migren hastalığının %90’ına yakını, botoks ile migren tedavisi uygulamalarına olumlu yanıt vermektedir.
     
    Migren tedavisi için botoks uygulamanın yararı var mıdır?
     
    Botoks uygulaması ile bir çok migren hastasında, migren tedavisi sonrası; atak sıklığında azalma, atakların süresinde kısalma veya atakların şiddetinde azalma görülmektedir.
     
    Yaşam konforu bu kadar azalan migren hastalarında botoks kullanımı sayesinde, karaciğer, mide ve bir çok organa ciddi zararları olabilen ağrı kesicilerin kullanım ihtiyacı da azalmaktadır.
     
    Ayrıca botoks uygulamasına cevap veren migren hastalarında, endoskopik migren cerrahisi ile problem tamamen giderilebilmektedir. Dolayısıyla botoks uygulaması migren baş ağrılarında başarıyla kullanılmaktadır.
     
    Migren tedavisi için botoks uygulaması nasıl yapılır?
     
    Migren tedavisi için botoks uygulaması yaklaşık 5 dakika süren, ağrısız bir işlemdir. Şişme, morarma ve ödem olmaz. Aynı gün normal hayata dönülebilir.
     
    Etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 6-8 ay sürer. Yan etkisi yoktur. Bir diğer avantajı ise estetik olarak kırışıklardan da doğal bir şekilde kurtulunur.
     
    Botoks ile migren tedavisinin fiyatları neye göre değişir?
     
    Tedavide kullanılacak olan botoks miktarına göre fiyatlar değişmektedir.
    Birden çok bölgenin tedavisi yapılacaksa daha fazla miktarda botoks kullanmak gerekecektir.
     
    Sitemizin iletişim kısmından mail veya WhatsApp yoluyla bize ulaşarak botoks ile migren tedavisi hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, uygulamanın maliyeti konusunda bilgi alabilirsiniz.
     
    Kaynak: https://altanyucetas.com/botoks-ile-migren-tedavisi/
     
    Toplam blog
    : 1
    : 33
    Kayıt tarihi
    : 04.06.21
     
     

    Sağlık Sektörü Odaklı Dijital Medya Ajansı Medya Şef'te yönetici ortağı olarak çalışmaktayım. Gezme..