Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '15

 
Kategori
Futbol
 

Altay Son Dönemeçte

Altay Son Dönemeçte
 

 

Türk futbolunun koca çınarlarından Altay, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Geçmişinde önemli başarılar bulunan siyah- beyazlı kulüp, 2. Lig’de son sıraya demir atmış durumda.

Altay, bu hafta deplasmanda kendisi gibi kümede kalma savaşı veren Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Ancak, Altay bu maçı kazanda bile düşme hattından kurtulamıyor. Fakat alınacak bir galibiyet siyah- beyazlıları ligde kalma yolunda ümitlendirecek.

Bu nedenle şu aşamada olumsuz şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Bu önemli maç öncesinde siyah- beyazlılara destek olmamız gerekiyor.

Ancak elbette herkesin bildiği bazı gerçekler var. Maalesef yönetimler çok hatalar yaptılar. Hep günübirlik politikalar yürüttüler. Her transfer döneminde bir sürü futbolcu gitti, bir sürü futbolcu geldi.

Bu sezon tam bir teknik adam kıyımı yaşayan Altay, 18 maçtır üç puanı bir arada göremiyor. Bu durumda da başarı hayal oluyor.

Yıllardır yazıyorum, söylüyorum. Ancak Altaylı eski başkanlar nihayet daha yeni yeni bir araya gelmeye başladılar. Bazıları Gölbaşı maçında takımın yanında olan eski başkanlar, antrenman ziyareti yaparak futbolculara moral vermeye çalışacaklar.

Bu, çok geç kalmış bir hareket. Ancak yine de umut verici. Gelgelelim sadece ziyaretle yetinmek yetmeyecektir. Daha somut adımlar atmaları gerekiyor. Camianın ileri gelenleri güçlerini birleştirerek Altay’ı kişilere mahkum olmaktan kurtaracak bir organizasyonu ortaya koymak zorundalar. Böyle kurumsal bir yapılanma Altay’ın geleceğini kurtaracaktır.

Daha söyleyeceğim çok şey var. Ancak şimdi bunun zamanı değil. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi Altay, hafta sonu hayati bir maça çıkacak. Şimdi bu maça konsantre olmalıyız.

Galibiyet halinde bile Altay’ın işi çok zor. Ancak bir umut ışığı belirecek. Ondan sonrasını hep beraber izleyeceğiz.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..