Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '07

 
Kategori
Tarih
 

Amansız yolculuk bölüm -4-

Amansız yolculuk bölüm -4-
 

13 Haziran. Güney Cezayir.

Canet'e vardıklarında ilk işi bir "getto (Virane)" aramakmış. Her gettonun bir başkanı varmış ve onlarla anlaşılması gerekiyormuş. Onlar isterlerse gettoya alınır yada atılırmışsın. Getto bulduğunun gecesinde çıkan gürültünün polislere ait olduğunu anlamasıyla King, yakındaki bir tepeye çıkıp orada ki bir kayaya saklanmış. Gözlemlerine göre de yakaladıklarını götürüyorlarmış.

Ertesi Sabah, 11 Euro karşılığında sahte mülteci belgeleri satın alıp başkanın ayarladığı arazi aracına binmiş. Araçta üçü erkek dört kişilermiş. Kadının ismi Mar'mış (Takma isim olarak "Mar" kullanacağım). Barikatlardan birine yakalandıklarında askerlere belgelerini göstermişler fakat askerler Mar'ı ofislerine görürmüşler. sonradan öğrendiğine göre onu seks yapmaya zorlamışlar.

14-16 Haziran. İLLİZİ

Bu zamana kadar 250 euro harcadığını fark etmiş. Güvendiği bir arkadaşından 200 euro istemiş.

19 Haziran, Cezayir'e doğru.

Haftalarca araç üzerinde süren taş ve toprak işkencesi yerini asfaltın keyifli seyrine bırakmış. Bulunduğu otobüste 10 kişilermiş. yol boyunca dört kontrolden geçirilmişler. King bütün kontrolleri atlatmış. King sorun yaşamadıkça onunla beraber gelenlerin dikkatini çekmeye başlamış. Kendisi de bu şansı anlayamamış. İlk sorunsuz yolculuğunu bu güzargahta tamamlamış.

 
Toplam blog
: 88
: 3050
Kayıt tarihi
: 12.04.07
 
 

1982 İstanbul doğumluyum. Yazılım mühendisi olarak çalıştığım bilişim sektöründe fırsat buldukça pek..