Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '20

 
Kategori
Sağlık
 

Ameliyatsız Yanak İnceltme

Ameliyatsız Yanak İnceltme 10 Soru

Ameliyatsız yanak inceltme operasyonu teknoloji ve bilimin kullanılması ile birlikte ameliyatsız olarak yanak inceltme yapma imkanı tanımıştır. Ameliyat olmaktan korkan veya ameliyattan sonraki süreci kaldıramayacak hassas kişiler için yapılan bu ameliyatsız yanak inceltme dediğimiz uygulama basit ve sonucu harika olmaktadır. Diğer ismi V-Line olarak da bilinir.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Nedir?

Ameliyatsız yanak inceltme; Yanağı tombul gösteren yağ yastıkçıklarına ağız içinden ameliyatsız radyofrekans teknolojisi ile yapılan başarılı bir tedavidir. Yanak bölgesinde incelme ve sıkılaşma elde edilmektedir.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Kaç Saat Sürer?

Ameliyatsız yanak inceltme her yanak için 15 dk uygulanır işlemin total süresi 30 dakika olmaktadır.

Ameliyatsız Yanak İnceltme İşlemi Ağrılı Mıdır?

Ameliyatsız yanak inceltme ağrılı bir işlem değildir. İşlemden önce herhangi bir anestezi kullanılmamaktadır. İşlem sonrasında herhangi bir ağrı kesici vs. kullanılmasına kesinlikle gerek yoktur.

Ameliyatsız Yanak İnceltme İşlemi Ağrılı Mıdır?

Ameliyatsız yanak inceltme işlemi gözle görülür olumlu farklılık yaratması ile birlikte kalıcı bir yöntem olduğunu söylemek mümkündür.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Kaç Seans Yapılır?

Ameliyatsız yanak inceltme için tabiki muayene bulguları son derece önemlidir. Yanağın tombulluğu hastanın beklentisine göre değişebilmektedir. 3 – 6 seans uygulanabilir, 6 seans sonrası ek seans gerekirse uygulanabilir.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Kaç Yaşından İtibaren Yapılabilir?

Ameliyatsız yanak inceltme 18 yaşını doldurmuş ciddi sağlık sorunu olamayan her hasta için uygulanabilir. Ancak zaten ince yanaklı yapıya sahip ve daha da incelmesi yönünde talebi olan kişilere muayene sonrası bu işlem önerilmeyebilir.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Öncesi Ne Yapılmalı?

Ameliyatsız yanak inceltme öncesinde hastanın kullandığı bir ilaç varsa mutlaka hekimine bilgi vermesi gerekmektedir. İşlem öncesinde sigara, alkol tüketilmemelidir. Kalp pili ve hamile kadınlara bu işlem önerilmemektedir.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Sonrası Ne Yapılmalı?

Yanak inceltme sonrası herhangi bir ağrı acı hissi olmadığı için günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Herhangi bir ilaç verilmemektedir. İşlemin yapıldığı bölgede şişme veya morarma olmamaktadır. Yanaklara verilen ısı yağları eritir ve birkaç gün sonra vücut sindirerek dışarı atmış olurç

Ameliyatsız Yanak İnceltme Zararlı Mıdır?

Ameliyatsız yanak inceltmenin bilinen herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin ameliyat olmadan istedikleri sonuca kolayca varmaları mümkündür.

Ameliyatsız Yanak İnceltme Fiyat

Hastanın muayene bulguları, taleplerini bilmeden net fiyat vermek mümkün değildir. Fiyatı belirleyen faktörler ise hastanın aldığı hizmet, uygulanan işlemin seansına göre değişlikler gösterebilmektedir.

Doç.Dr. Süleyman TAŞ

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah

https://www.suleymantas.com.tr/ameliyatsiz-yanak-inceltme/

https://www.tasklinik.com/ameliyatsiz-yanak-inceltme/

 
Toplam blog
: 85
: 60
Kayıt tarihi
: 01.03.14
 
 

Doç.Dr. Süleyman TAŞ, başarıyı kendine ilke edinmiştir. Türk ve Avrupa Plastik Cerrahi Dernekleri..