Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ameliyattan korkuyorsanız bunu denemelisiniz.

AMELİYATSIZ YÜZ GENÇLEŞTİRMEDE SON YÖNTEM - ÖRÜMCEK AĞI

Üzerinde birçok çalışma, farklı dünya ülkelerinde yürütülmekte olsa da, gelişmelerin son derece yavaş ilerlediği tıbbi çalışmalardan birisi de “anti aging” uygulamalarıdır. Tıp dünyasının ve meraklı kişilerin sabırsızlıkla beklediği yenilik haberleri ise Kore’den geldi. Yıllarca süren çalışmaların ardından, testleri tamamlanarak, sonuçları netleşen yeni bir anti aging yöntemi, bütün dünya ile aynı anda Türkiye’de de uygulanmaya başladı.

Bu yeni yöntem ile, ameliyatsız yüz gerdirmek ve yaşlanmayı yavaşlatmak mümkün. Peki, ama nasıl?

 

ORGANİK İPLERLE YÜZ ASKISI NEDİR? NASIL YAPILIR?

Ucunda organik ipler bulunan, son derece ince enjeksiyonalr deri altına itiliyor. Enjeksiyon ciltten çıkarken, ucunda bulunan organik ipleri de deri altına bırakıyor. Lokal anestezik kremler kullanılarak, acı hissi minimum seviyeye indirilerek uygulanan bu yöntemde, cilt altına bırakılan iplikler bir örümcek ağı şeklini alıyor. Bu iplerin yardımı ile kollajen ve elasten liflerini harekete geçirebiliyor, sorunlu bölgelerde cildin kendisini yenileyerek, düzeltmeleri yapması sağlanıyor. Yapılan araştırma ve deneme süreçlerinde, hiçbir yan etkisine rastlanmayan bu iplikler, 14 gün sonra tamamen yok olmuş oluyor. Yani organik iplerle yapılan bu özel çalışmaya, “tek seansta kırışıklık önleme” denilmesi yanlış olmayacaktır.

Hangi bölgelere uygulanır ?

Göz çevresindeki kırışıklıklar ile başlayan ve oldukça kapsamlı bir uygulama alanı olan bu yöntem, göz kapağı düşüklüğü, mimik kırışıklığı olarak da bilinmekte olan nazolobial çizgiler gibi farklı durumlarda kullanılabilmekte. Uygulanacak teknik ve süreç kişiye özel olmakla birlikte, bu konuda doğru yönlendirme hekim tarafından yapılmaktadır.

 

Bu işlem kimlere uygulanır?

Cildi ve yaşı arasındaki ilişkiden memnun olmayan her birey için uygulanabilmektedir.

Dr Servet Terziler
Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.esteworld.com.tr
servet.terziler@esteworld.com.tr

 

 

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..