Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ana avrat düz giderse...

Türkiyede Kanal 7 isminde bir Televizyon Kanalı var. Bu kanalda "Hayatın İçinden" diye bir program yapıyorlar. Bugüne kadar programı hiç izlemedim fakat geçen günlerde bir arkadaşım facebook'tan bu programın bir bölümünü bana gönderdi. Program youtube'ye atılmıştı ve başlığı "KANAL 7 HAYATIN İÇİNDEN KAVGA"

Tabi merak ettim ve programı youtube üzerinden izledim. Sunucusu İkbal Gürpınar hanımefendi. Kendisi Kayserinin zenginlerinden ve yerlilerinden Hatemoğlu ailesinin arasına bir evlilik sonucu katılmıştı, şu anda boşandığı ve boşanırken de tazminat olarak bir kaç mal mülk'ü üzerine geçirdiği biliniyor.

Gelelim biz Kanal 7'de yayınlanan Hayatın İçinden programındaki rezalete. Acele etmeyin video link'ini size de vereceğim, siz de bu rezaleti, ülkemizde televizyonların ne hale geldiğini, reytink uğruna her şeyin mubah olduğunu göreceksiniz.

Programda bir aile konuk edilmiş. Genç bir kız var. Kıza soruyorlar; Kaçtın mı? Kaçırıldın mı?

Baba tekrar soruyor; Kızım açıklama yapma. Sadece evet veya hayır de.

Yanlarında belli ki kız ile ilişkisi olan bir genç de var. Kız bu sırada fenalık geçiriyor. Baba da buna dayanamayıp ... koyuyum diye bağırarak bir hışımla genç adamın üzerine yürüyor. Yumruklar havada uçuşuyor. Bir anda genç adam ve Babanın etrafında kalabalık oluşuyor. Tabi bu kalabalığın oluşma sırasında İkbal Gürpınarda nereye kaçacağına karar veremiyor. Kendisi de hafif darbeler almıyor değil. Ekranın sağ alt köşesinden bir güvenlik görevlisi fırlıyor ama o ne fırlama. Işık hızı ile Babanın üzerine atlıyor. Bu sırada İkbal Gürpınarın aklı başına geliyor! Yayını kes, yayını keselim diye bağırarak kameraya el sallamaya başlıyor.

İşte bu özetlediğim programın link'i aşağıda. Siz de izleyin ve televizonlar ne hale gelmiş, İkbal Gürpınarın acınası halini görün.

http://208.117.236.69/watch?v=0wsNIAeFoPo

 
Toplam blog
: 177
: 1692
Kayıt tarihi
: 02.11.07
 
 

İlk,Orta ve Lise öğrenimi TED Kolejinde yaptı. Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra E..