Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Dilek Doğaner Bütünsel Yaşam Koçu

http://blog.milliyet.com.tr/dilekdoganer

18 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

Ankara'da bomba patladı

Ankara'da bomba patladı
 

Güzel Ankara


ANKARA

Ankara Ankara, güzel Ankara!

Seni görmek ister her bahtı kara,

Senden yardım umar her düşen dara.

Yetersin onlara güzel Ankara.

Değerli dostlar merhaba,

Dün akşam tam kamu kurumlarının mesai bitimi akabinde Ankara'da bomba patladı. Ankara'da patladı ama etkisi ülkemizin dört bir yanında hissedildi. Türkiye 'de sevgi, barış bekleyen umut eden yürekler küçüğüyle büyüğüyle yine acıyla dağlandı. hani ateş düştüğü yeri yakar denir ya! yok o öyle değil işte; ateş düştü mü hepimizi yakıyor, hepimizi eksiltiyor. İşinden yeni çıkmış evine, çocuğuna, ailesine kavuşma koşuşturmasında olan çoğu kamu çalışanı olan insanlarımız gafilce avlanıyor. Onlar yitiyor hepimiz yitiyoruz.

Değerli dostlar Ankara'yı bilenimiz çoktur. Hayatımızın bir döneminde yolumuz Ankara'ya düşmüştür. Okumaya, çalışmaya, ziyarete sayamadığım daha pekçok insani ihtiyaç için Ankara'da bulunmuşuzdur. Ankara herkesi kucaklayan bir kenttir. Başkenttir, sığınaktır, çaredir, eğitendir, halinden anlayandır, yetiştirendir, güzeldir, güzidedir, güvenlidir, ülkemizin kalbidir. Biz hepimiz gafilce kalbimizden vurulduk.

Bu ne biliyor musunuz BİR olmanın bir yansımasıdır. Hepimiz ayrı bedenlerdeyiz, fiziksel farklılıklarımız var elbette ama hepimiz ÖZÜMÜZDE BİR'iz. Değerli dostlar TEK BİR bilinç var ve o da sende, bende ve hepimizin içinde olan, özünde olan. Hepimiz tek kaynaktan besleniyoruz. Bu yüzden bir can yandı mı hepimizin canı yanıyor ve yaşananların olumsuz sonuçlarından hepimiz etkileniyoruz.

Yaradan öyle güzel bir düzen yaratmış ihtiyacımız olan her şey zamanı gelince bizlere sonsuz kaynaktan sunuluyor. BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. Yürekleri sevgi, hoşgörü ve barış ile beslemek varken biz neden savaşı seçiyoruz. Artık gayret etmeliyiz aydınlanmaya, yaşananları görmeye, fark etmeye, sorgulamaya. Bedenimizi, beynimizi olumlu düşüncelerle beslemeli dilimizi olumlu cümlelerle revize etmeliyiz. Yapabiliriz evet niyet edersek yapabiliriz yeter ki isteyelim. SEVGİYLE kalın.

 
Toplam blog
: 15
: 293
Kayıt tarihi
: 18.01.16
 
 

Hayat her zaman insana gülümser, yeter ki sen gülümsemeyi bil. Destan şehir Çanakkale'de dogdum. ..