Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '12

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Antalya’daki Burdurlular 14. Pilav Şenliğinde buluştu

Antalya’daki Burdurlular 14. Pilav Şenliğinde buluştu
 

ANTALYA BURDURLULAR 14. PİLAV ŞENLİĞİ


Antalya’daki Burdurlular 14. Pilav Şenliğinde Buluştu

Antalya’da yaşayan binlerce Burdurlu, Düzler Çamındaki piknik alanında Antalya Burdurlular Derneğince düzenlenen Gelenekselleşmiş 14. Pilav Şenliğinde biraraya geldi.

Hüseyin Turan Tuğba Ger, Battal Kırali, Yasemin Çandır ve Aşar Grubu’nun yöre türküleriyle sahne aldığı, Gölhisar Folklor Grubunun birbirinden güzel yöre oyunları sergilediği şenlikte vatandaşlara etli pilav ve helva ikram edildi.

Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere Burdur kökenli işadamlarının maddi desteğinde düzenlenen 14. Pilav Şenliğine CHP Burdur Milletvekili Ramazan kerim Özkan, AKP Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Burdur Genel sekreteri İbrahim Şimşek, Burdur Turizm ve Kültür Müdürü Mehmet Tanır ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Şenliği bir konuşmayla başlatan Antalya Burdurlular Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Lokman Uysal dernekçiliği kurmanın kolay ama yaşatmanın zor olduğunun altını çizerek “gücünün ve enerjisinin” Burdurlular olduğunu belirtti.

Burdur Milletvekilleri, Akaydın Hoca kısa konuşmalarla Burdurlu vatandaşlara seslendi.

Dernek Başkanı Lokman Uysal, derneğe desteklerden ve verdiği hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a bir plaket verdi.

Burdurluların, Antalya’da yaşayanlarla birlikte Burdur’dan gelerek de destek verdiği Pilav Şenliğinde, vatandaşlar ilerleyen zaman içinde gönüllerince eğlenip hoşça vakit geçirdiler.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..