Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Antalya mutlu, Samsun üzgün

Antalya mutlu, Samsun üzgün
 

ANTALYA MUTLU SAMSUN ÜZGÜN


Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftası'nda nefesleri kesen ve heycanın hiç düşmediği iki karşılaşma oynandı. Fenerbahçe-Antalyaspor ve Samsunspor-Sivasspor.

Samsunspor evinde ağırladığı Sivasspor'a 2-1 yenilince ligden düşen son 3 takımdan biri oldu. Geçen haftayı Beşiktaş galibiyetiyle kapatan ve evinde oynayacağı önemli maç öncesi moral depolayan Samsunspor, Antalyaspor'un Fenerbahçe'ye mağlup olması ve kendisinin Sivasspor'u yenmesi halinde ligde kalmayı başaracaktı. Samsunspor maça da iyi başladı. 24. dakikada FİNK ile öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü devam ettiremedi. 34. dakikada ENARAMO'nun attığı golle ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda golü arayan taraf olan Samsun ekibine sevindirici haber İstanbul'dan geldi. Ligde kalma savaşı veren diğer ekip olan Antalyaspor mağlup duruma düşmüştü. Fakat aradığı golü bir türlü bulamayan Samsunspor 80. dakikada Erman Kılıç'ın attığı golle 2-1 geriye düştü.Maçta başka gol olmayınca Samsun ekibi Ankaragücü, Manisaspor'un ardından lige veda eden 3. takım oldu.

Antalyaspor ise Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmesine rağmen 39 puan ile 15. sırada bitirerek ligde kalmayı başardı. Spor Toto Süper Lig'de küme düşen takımlar belli oldu. Yarın oyanancak karşılaşmalarla birlikte 34 hafta sona erecek ve play off heycanı başlayacak.

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..