Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Antalyalı öğretmenler bu kez Bira içerken Akit'e yakalandı!

Antalyalı öğretmenler bu kez Bira içerken Akit'e yakalandı!
 

Nedir bu Antalya Lisesi öğretmenlerinin Akit’ten çektikleri?

Antalya Lisesi öğretmenleri kendi elleriyle Akit’e malzeme olmaya devam ediyor…

Biliyorsunuz daha önce, üç yıl önceki bir piknikte çekilmiş ve rakı içen öğretmen resmi nedeniyle, bu okulun öğretmenleri hakkında soruşturma açılmıştı.

Sonra rakı içilen masada öğrenci olmadığı(!) anlaşıldı da, öğretmenler hakkında açılan soruşturma kapandıJ

Gerçi resimde öğrenci görünmüyor, ama her nedense Akit, buralarda bir yerlerde, resimde görünmeyen alanlarda öğrenci de vardır diye olayı Facebook’tan alıp yayınlayarak öğretmenleri suçladı.

Bu suçlamayı fırsat bilen ve resimdeki Rakı bardaklarına bozulan Milli Eğitim Müdürlüğü hemen soruşturma başlattı. Ancak resmin bir yaz günü, okulların tatilde olduğu dönemde çekildiğini, öğrencilerin evlerinde olduğunu anlayınca soruşturmayı geri çekti.

Yeni aynı okul, yine öğretmen ve yine aynı gazete…

Antalya Lisesi’nde görevli, çoğunluğu kadın öğretmenlerden olan ve ne zaman çekildiği belli olmayan bir resim yüzünden yeni bir soruşturma söz konusu.

Kadın öğretmenlerimiz ne yapıyor?

Bir öğretmen arkadaşlarının yaş gününü, bir bar’da kutluyorlar.

Kutluyorlar da, masalarında bira bardağı görüntüye takılınca, yine aynı malum gazeteye malzeme oluyorlar. Sanki Bira bardağının görünmesi suç? Sanki televizyon dizisi çekiyorlarJ

Aynı gazetede, yine Antalya Lisesi’nde görev yapan, bu kez başka bir grup öğretmenin bir barda önlerinde bira bulunan fotoğrafı yayınlandı.

Antalya Lisesi’nde görevli 8’i kadın 9 öğretmenin, içlerinden bir arkadaşlarının doğum günü kutlaması sırasında masalarında bira şişeleri varken çekilen fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinden alan gazete, ’Bu fotoğraflar bir öğretmene yakışıyor mu?’ başlığıyla haber yaptı.

Haberde, Antalyalı öğretmenlerin öğrencileriyle yaptıkları alkollü pikniğin yanı sıra, özel hayatlarında gittikleri meyhaneler ile burada alkol alırken görüntülerini facebook sayfalarında paylaşmalarının öğrencilere kötü örnek olarak yorumlandığı belirtiliyor.

Şimdilik bu öğretmenler hakkında soruşturma açılmadı. Yakında açılar bir şekilde ceza alırlarsa, Akit ve benzeri medya mutlu olur!

Devlet Memurlarının izinli günlerinde veya mesai dışında piknik yapması, bar’a gitmesi, sahilde yürümesi, denize girmesi yasak mı?

Yani bu ülkede öğretmenler rakı bira içemeyecek mi?

Milletin Facebook sayfalarına girerek, resimleri çalan bu zihniyet şimdi gazetecilik mi yapıyor?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..