Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Antiromantizm

Antiromantizm
 

Romantizmin süresi belirlendi

Araştırmacılar, yeni evli çiftlerin romantizm süresini belirledi: 2 yıl, 6 ay ve 25 gün.

"www.onepoll.com" firması tarafından 10 yıldan fazla süredir evli 5 bin çiftle yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, evlilikteki romantizm 7 yıldan daha az sürüyor. Yeni evliler arasındaki romantizm 2 yıl, 6 ay ve 25 gün sonra bitiyor.

Bu süreden sonra kocalar düzenli, kadınlar da bakımlı olmayı bırakıyor. Evliliğin üçüncü yılında ise çiftlerin yüzde 83’ü yıldönümlerini kutlamak için çaba sarf etmemeye başlıyor.

Araştırmaya katılan çiftlerin yüzde 83’ü, evliliklerinin ilk aylarında el ele tutuştuğunu açıklarken, bu süreden sonra bu oran yüzde 38’e düşüyor.

İlk yıllarda günde 8 kez birbirlerine sarılan çiftler, ilk yıldan sonra bunu da yapmamaya başlıyor. Araştırmaya göre, bu oranlar dışarıda sürpriz bir akşam yemeği ve televizyon kumandasının paylaşılması için de geçerli...

Araştırmacılar, çiftlerin kendilerini rahat hissetmek ile birbirine güvenmek arasındaki dengeyi bulması gerektiğini ve çiftlerin evliliklerini yeniden canlandırmak için romantik bir akşam yemeği yiyebileceklerini ve ev işlerine yardımcı olmak gibi birbirlerine karşı ufak jestler yapabileceklerini belirtiyor. (Kaynak:Milliyet)

:)))))) Evlilik değil sanki havuz problemi. Havuz problemi bile daha kolaydı. Belli formüller vardı onları ezberleyince çözülemeyecek problem kalmazdı. (Formülleri her ne kadar ezberlemesemde)

Bkz. adamlar 7 yıl ömür biçmişler. 7 yıldan sonra el ele tutuşmak halkaya karışmak falan yok. Hiç öyle şeylere heves etmeyin. Dışarıda sürpriz akşam yemekleri hediyeler jestler... Olmazzz... Sakın aklınızdan bile geçirmeyin.

7 yıldan sonra televizyon adedini ikiye çıkarın. Ne kanal kavgası ne kumanda kavgası.

el ele tutuşalım

halkaya karışalım

haydi gülüm sen de gel

oynayalım loy loy

:) İyi bayramlar...

http://www.esmakahraman.com/ormantik-ordek/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..